Se poate primi prin sarut ceva microb in gura de la cineva care a facut sex oral?

Se poate ca o persoana sa primeasca prin sex oral sau sarut ceva microb in gura?Eu il suspectez pe prietenul meu de acum cativa ani ca m-a inselat si probabil ca a primit ceva prin sex oral sau sarut cu alta si mi-a dat si mie ceva microb pt ca mi-a aparut o inflamatie in gura de care nu pot scapa de cativa ani buni de zile.
2 comentarii

Este posibil ca prietenul tau sa fii luat de la alta o ciuperca, candida mai sigur si de aceea sa ai si tu acum.Mergi si fa-ti un exudat faringian si ai sa vezi daca iti ies levuri, si sfatul meu e sa-ti faci si analize pt secretii vaginale, o lama sa vezi daca ai candida.Mult succes si sanatate.

Multumesc de raspuns, e clar ca de la el am primit pt ca la ceva timp dupa ce m-am sarutat cu el, a doua zi mi-a aparut inflamatia respectiva.Mi-am facut exudat farigian pt candida si mi-a luat de pe limba dar cica nu au depistat nimic...La lama mi s-a depistat candida si am facut un timp tratament cu ovule.Candida din gura trece?E posibil sa afecteze cumva si glandele salivare?Sanate si numai bine

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3BTS-uri, risc in cazul sexului oral?
- 2infectie orala+herpes+canale saliv iritat dupa sarut+sex oral
- 18orgasm
- 29ca in filme:P
- 4am nevoie de tratament preventiv pt bts (foarte serios)
- 3sex oral-hiv
- 4sex oral
- 4Impotenta?
- 4Oare e ceva ce as fi putut lua de la acea prostituata?
- 4usturime si mancarime a penisului dupa sex oral
- 9Despre sex oral - Ce e lichidul transparent?
- 9sangerare dupa sex oral
- 1sex oral neprotejat cu o straina
- 1Puncte rosii pe penis, bube pe corp - act sexual oral
- 11Va rog sa-mi raspundeti: exista posibilitatea unei sarcini?
- 0Care e sansa sa iei HIV prin sex oral neprotejat de la prostituate?
- 3sex oral
- 12Dureri in gat dupa sex oral
- 5Dubiosss?
Mai multe informații despre: Sexul oral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: