Se poate primi prin sarut ceva microb in gura de la cineva care a facut sex oral?
Se poate ca o persoana sa primeasca prin sex oral sau sarut ceva microb in gura?Eu il suspectez pe prietenul meu de acum cativa ani ca m-a inselat si probabil ca a primit ceva prin sex oral sau sarut cu alta si mi-a dat si mie ceva microb pt ca mi-a aparut o inflamatie in gura de care nu pot scapa de cativa ani buni de zile.
2 comentarii
Este posibil ca prietenul tau sa fii luat de la alta o ciuperca, candida mai sigur si de aceea sa ai si tu acum.Mergi si fa-ti un exudat faringian si ai sa vezi daca iti ies levuri, si sfatul meu e sa-ti faci si analize pt secretii vaginale, o lama sa vezi daca ai candida.Mult succes si sanatate.
Multumesc de raspuns, e clar ca de la el am primit pt ca la ceva timp dupa ce m-am sarutat cu el, a doua zi mi-a aparut inflamatia respectiva.Mi-am facut exudat farigian pt candida si mi-a luat de pe limba dar cica nu au depistat nimic...La lama mi s-a depistat candida si am facut un timp tratament cu ovule.Candida din gura trece?E posibil sa afecteze cumva si glandele salivare?Sanate si numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10frigiditate, lipsa apetitului sexual
- 8contaminare prin sex oral
- 4de fiecare cand mi se face sex oral imi amorteste piciorul stang
- 21BTS prin sex oral? Foarte important!
- 9sex oral - sfaturi!
- 4sex oral? e nevoie de timp?
- 5Sex oral - ce boli se pot lua?
- 5Ce boli se pot contamina prin practicarea sexului oral?
- 18sexul oral...ceva normal? Cum ar trebui privit?
- 10Prietena mea nu are orgasm ce pot sa fac
- 8sculament
- 3Sexul oral
- 11Posibila sarcina? Ajutor, va rog!
- 4sex oral - as vrea sa ma feresc de ceva boli
- 4usturime si mancarime a penisului dupa sex oral
- 9sangerare dupa sex oral
- 4sex oral... infectie?
- 9Sotia nu imi face sex oral
- 12Dureri in gat dupa sex oral
- 1Întrebare ciudata
Mai multe informații despre: Sexul oral