In ce mod poate afecta sexul oral in cazul in care unul dintre parteneri poate are o boala venerica?
am o dilema refritor la sexul oral. In ce mod poate afecta sexul oral in cazul in care unul dintre parteneri poate are o boala venerica, stim ce cel mai adesea intalnita este tricomonas (nu stiu daca e corect scris sau denumirea bolii) deci la asta ma refer in principal,
2 comentarii
Trichomonas Vaginalis este un protozoar(parazit microscopic) care este responsabil de o infectie numai la nivelul cailor genitale si urinare. Se poate transmite doar prin contact sexual neprotejat(fara prezervativ) sau prin folosirea in comun a" jucariilor sexuale". NU se transmite prin sex oral.
Icodin Cristian
Student MG An V
Icodin Cristian
Student MG An V
buna ziua..din cate stiu eu se pot transmite boli sexuale si in cazul sexului oral spre exempu gonoreaa sau deasemenea exista riscul atunci cand practici acest lucru unul din parteneri sa fie ranit in cavitatea bucala iar celalalt in zona genitala.Prin schimbul de sange se pot transmite boli extrem de periculoase gen HIV, SIFILIS, etc.Dar din cate stiu eu riscul de a contacta o boala astfel este mai redus.CONSULTA UN SITE DE SPECIALITATE CU REFERIRE LA EDUCATIA SEXUALA SI AFLI EXACT>si ai grija ce faci si cu cine faci, , , si nu uita de prezervativ
!!!!!!!!!
!!!!!!!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Se poate primi prin sarut ceva microb in gura de la cineva care a facut sex oral?
- 4sex oral? e nevoie de timp?
- 4am nevoie de tratament preventiv pt bts (foarte serios)
- 3test hiv
- 7Papilomul - sfaturi
- 4despre sex oral
- 2hiv prin sex oral
- 38in ultima vreme sotul meu tot insista sa ii fac sex oral
- 4sex oral - as vrea sa ma feresc de ceva boli
- 4Oare e ceva ce as fi putut lua de la acea prostituata?
- 7Infectat cu hiv ?
- 4sex oral... infectie?
- 1sa fie HIV?
- 1Sex oral neprotejat
- 1Puncte rosii pe penis, bube pe corp - act sexual oral
- 3Sex oral - el nu vrea
- 3care sunt riscurile?
- 9Fanteziile femeilor de azi, sunt nedumerit
- 2Sex oral protejat cu prostituata
Mai multe informații despre: Sexul oral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: