Sex neprotejat
Am facut sex protejat cu iubitul meu dupa ce a ejaculat el a scos prezervativul s-a sters cu servetele umede si uscste si apoi am favut neprotejat 1 minut ca sa vedem cum e exista sansa sa raman gravida
3 comentarii
Daca nu va doriti o sarcina si nici prezervativ folositi o alta metoda contraceptiva !
Intrebare:
Am facut ieri sex cu prietenul meu, si s-a rupt prezervativul.Cand a scos-o nu mai era nimic in prezervativ pentru ca a ramas in mn.Am luat azi-dimineata o pastila adica ellaOne, dar inca mie frica.Cum mi-as da seama daca si-a facut efectul inafara de a face test de sarcina?Si in cat timp isi face efectul?
Am facut ieri sex cu prietenul meu, si s-a rupt prezervativul.Cand a scos-o nu mai era nimic in prezervativ pentru ca a ramas in mn.Am luat azi-dimineata o pastila adica ellaOne, dar inca mie frica.Cum mi-as da seama daca si-a facut efectul inafara de a face test de sarcina?Si in cat timp isi face efectul?
Cand eu am luat aceeaşi pastila. Am avut o sangerare dupa 5 zile. Nu la fel de abundenta ca menstruaţia dar ceva asemanator. Luna aia nu am avut alte sangerari si de atunci ciclul mi s a reglat dupa data in care mi a venit acea sangerare. Sansele sa fii funcţionat sunt de 88%, calmează te, si asteapta doua saptamani. Dupa aia efectueaza un test. Poti apela la un avort medicamentos in primele 3 luni si asta in cel mai rau caz.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2nush ce se intampla cu mine
- 2Poate fi vorba de sarcina?
- 2caz aparte...suntem insarcinati?
- 8Am nevoie de un raspuns
- 2e posibil sa raman gravida?
- 1Este posibil sa fie gravida?
- 8Poti ramane insarcinata asa usor?
- 10menstruatie
- 6o posibila sarcina?
- 5sunt insarcinata ?
- 6Sunt insarcinata?!
- 7Sunt insarcinata ?! Ce pot lua ca sa previn asta.!?
- 12Intarziere sau sarcina?
- 2sunt gravida?
- 6Sunt însărcinată?
- 5E posibil sa raman insarcinata?
- 1Poate fii insarcinata?
- 1Sunt gravida?
- 1Posibila sarcina?
- 1Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: