Sarcina?
Buna tuturor,
Imi doresc de foarte mult timp un bebe, iar luna aceasta am prestat fix in perioada fertila. La o zi dupa ovulatie, au inceput sa ma doara sanii, durere care persista si acum. Ieri am facut doua teste de sarcina Surecheck si a aparut a doua liniuta, doar ca de un roz pal. Azi dimineata am mai facut un test, a doua liniuta tot roz pal, dar parca mai vizibila decat cele de ieri. Ciclul trebuie sa-mi vina peste 3 zile, astazi am fost si-am facut si un test beta Hcg, dar primesc rezultatul abia peste 2 zile. Nici nu stiu ce sa cred, nu stiu daca sa sar in sus de bucurie sau sa am retineri.. Voi ce credeti??
Imi doresc de foarte mult timp un bebe, iar luna aceasta am prestat fix in perioada fertila. La o zi dupa ovulatie, au inceput sa ma doara sanii, durere care persista si acum. Ieri am facut doua teste de sarcina Surecheck si a aparut a doua liniuta, doar ca de un roz pal. Azi dimineata am mai facut un test, a doua liniuta tot roz pal, dar parca mai vizibila decat cele de ieri. Ciclul trebuie sa-mi vina peste 3 zile, astazi am fost si-am facut si un test beta Hcg, dar primesc rezultatul abia peste 2 zile. Nici nu stiu ce sa cred, nu stiu daca sa sar in sus de bucurie sau sa am retineri.. Voi ce credeti??
1 comentarii
Felicitari!!! Cu siguranta esti gravida!!! Mai asteapta putin si apoi fuguta la medic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt insarcinata?
- 13Triregol si sarcina
- 5pot fii insarcinata... s-a rupt prezervativul
- 8raspuns va rog: e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 7duphaston sa fie problema?
- 10e posibil sa fi ramas insarcinata de la lichidul de dinainte?
- 3sarcina
- 6Intarzierea ciclului menstrual, stres si medicamente
- 5Postinor, menstruatie dereglata = sarcina?
- 8Se poate ramane insarcinata virgina?
- 13sarcina sau raceala?
- 3cum aflu daca sunt gravida
- 0oare sunt insarcinata?
- 5Virgina si gravida
- 1Poate ramane insarcinata ?
- 0credeti ca este o sarcina
- 1Deregla hormonală sau sarcina?
- 3S-a terminat pe zona mea intima, pot ramane insarcinata? URGENT !
- 0exista posibilitatea unei sarcini?
- 0Poate fi sarcina ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: