Sunt însărcinată?
Bună ziua! Pe data de 1 octombrie am avut contact sexual neprotejat, ca să explic fără a da prea multe detalii, a fost un contact foarte scurt iar ejacularea nu a avut loc în interiorul vaginului. Trebuia sa îmi vine ciclul ieri, am oarecum simptome premenstruale, acnne pe fata, presiune în abdomen și ușoare crampe. Nu am nici cel mai regulat ciclu... este posibil sa fiu însărcinată? nu am făcut încă un test, dar cumva simt ca nu sunt și ca nu ar fi posibil, dar am nevoie de încă o părere
2 comentarii
Buna ziua.
Daca aveti contacte sexuale neprotejate, puteti ramane insarcinata din cauza lichidului preseminal sau preejaculator care se elibereaza la inceputul actului sexual fara ca dv. sau partenerul sa simtiti.
Test de sarcina la o saptamana de la intarzierea menstruatiei sau la 3 saptamani de la actul sexual neprotejat. Nu conteaza cat a durat.
Daca doriti sa nu ramaneti insarcinata folositi prezervativ.
Daca aveti contacte sexuale neprotejate, puteti ramane insarcinata din cauza lichidului preseminal sau preejaculator care se elibereaza la inceputul actului sexual fara ca dv. sau partenerul sa simtiti.
Test de sarcina la o saptamana de la intarzierea menstruatiei sau la 3 saptamani de la actul sexual neprotejat. Nu conteaza cat a durat.
Daca doriti sa nu ramaneti insarcinata folositi prezervativ.
Salut!
Chiar dacă contactul sexual a fost scurt și nu a avut loc ejacularea în interiorul vaginului, există totuși un risc mic de sarcină. Lichidul pre-ejaculator poate conține spermatozoizi care pot duce la o posibilă concepție.
Întârzierea menstruației poate fi influențată de mulți factori, cum ar fi stresul, schimbările hormonale sau variațiile normale ale ciclului menstrual, mai ales dacă acesta nu este foarte regulat. Simptomele pe care le descrii (acnee, presiune abdominală, crampe ușoare) pot fi atât semne premenstruale, cât și timpurii de sarcină.
Pentru a te asigura și pentru a elimina orice îndoială, îți recomand să faci un test de sarcină la domiciliu. Aceste teste sunt accesibile și oferă rezultate rapide. În cazul în care testul este negativ și menstruația întârzie să apară sau dacă ai alte nelămuriri, ar fi bine să consulți un medic ginecolog pentru un control de specialitate.
Ai grijă de tine și nu ezita să ceri ajutorul unui profesionist dacă simți nevoia.
Chiar dacă contactul sexual a fost scurt și nu a avut loc ejacularea în interiorul vaginului, există totuși un risc mic de sarcină. Lichidul pre-ejaculator poate conține spermatozoizi care pot duce la o posibilă concepție.
Întârzierea menstruației poate fi influențată de mulți factori, cum ar fi stresul, schimbările hormonale sau variațiile normale ale ciclului menstrual, mai ales dacă acesta nu este foarte regulat. Simptomele pe care le descrii (acnee, presiune abdominală, crampe ușoare) pot fi atât semne premenstruale, cât și timpurii de sarcină.
Pentru a te asigura și pentru a elimina orice îndoială, îți recomand să faci un test de sarcină la domiciliu. Aceste teste sunt accesibile și oferă rezultate rapide. În cazul în care testul este negativ și menstruația întârzie să apară sau dacă ai alte nelămuriri, ar fi bine să consulți un medic ginecolog pentru un control de specialitate.
Ai grijă de tine și nu ezita să ceri ajutorul unui profesionist dacă simți nevoia.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3imi fac griji degeaba?
- 7sunt cumva insarcinata???
- 8ajutorrrr! Sunt insarcinata?
- 4sunt gravida?
- 3oare pot ramane gravida?
- 3sunt sau nu insarcinata
- 3pot fi sau nu insarcinata?
- 0E posibil sa fiu insarcinata?
- 5sex neprotejat, pastila de a doua zi = sarcina?
- 6la 4 ore dupa ce s-a rupt prezervativul, am luat Postinor... sunt insarcinata?
- 1A ramas prietena mea insarcinata ?
- 3Pot fi gravida ?
- 2O virgina poate avea sarcina?
- 0Sarcina?
- 1Pot rămâne gravida va rog un răspuns îmi doresc foarte mult sa fiu
- 1Poate fii vorba de sarcina?
- 0Sunt insarcinata?
- 10risc de sarcina??
- 0Sunt însărcinată?? Va rog sa îmi răspundeți! Îmi doresc foarte mult un bebe!!
- 0Oare sunt însărcinată ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: