Himen rupt sau nu?
Va rog sa ma ajutati! Acum o zi m-am lasat dusa de val cu prietenul meu si am incercat sa sustinem primul act sexual. A incercat sa patrunda dar m-a durut foarte tare si i-am zis sa se opreasca insa el a continuat pana inainte de himen (cam 5 minute). Cand am ajuns acasa, pe chiloti aveam o secretie maronie care a curs toata noaptea. Dimineata, dupa ce am fost la baie mi-a aparut si o pata de sange pe chiloti, dupa care a continuat sa curga secretia aceea maronie. Mi se pare imposibil sa se fi rupt himenul pentru ca, inainte sa incheiem am facut o 'proba' si a incercat mai adanc dar inca ma durea si simteam himenul acolo. Acum, intrebarea este de ce secretie maronie si putin sange abia dimineata?
O alta intrebare ar fi, exista riscul sarcinii? Totul s-a intamplat fara prezervativ dar nu a ejaculat( mi s-a spus ca si lichidul preejaculator prezinta risc de sarcina si asta ar fi posibil chiar daca himenul nu este rupt) As avea de ce sa-mi fac griji?
O alta intrebare ar fi, exista riscul sarcinii? Totul s-a intamplat fara prezervativ dar nu a ejaculat( mi s-a spus ca si lichidul preejaculator prezinta risc de sarcina si asta ar fi posibil chiar daca himenul nu este rupt) As avea de ce sa-mi fac griji?
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2S-a putut rupe himenul
- 6La ce distanta se afla himenul de la intrarea in vagin? Este sexul anal mai sigur?
- 8dezvirginarea - explicatii
- 4nu mi-a curs sange dupa primul contact sexual, nici dupa al doilea...
- 9Pot fii insarcinata!!!
- 12sex la 16 ani? varsta potrivita?
- 4Sex la 16 ani
- 0Ce e de stiut inainte de a dezvirgina o fata ?
- 10himen elastic.!
- 12Himen rupt sau nu ?
- 0Dezvirginare cu probleme?
- 0Dezvirginare sau nu?
- 1Va ramane insarcinata daca fac asta?
- 2Solicit raspunsul unui medic.
- 3Incepere viata sexuala
- 3Normal sau nu sa nu imi curga sange la peimul contaxt sexual
- 3Problema in timpul pierderii virginitati.
- 1Pot rămâne insarcinata?
- 1Pot fii însărcinată?
- 2Ajutati ma, vreau sa imi incep viata sexuala !
Mai multe informații despre: himenul dezvirginarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: