sex la menstruatie

Buna! am 18 ani si am facut sex neprotejat in prima zi de singerare, dar nu si-a dat drumu in mine
pot sa ramin insarcinata?
specific ca in ultimile 2 luni am avut ciclul perfect regulat (de 31 zile)
banuiesc ca nu eram la ovulatie
va rog sa imi raspundeti, mersi anticipat!
pot sa ramin insarcinata?
specific ca in ultimile 2 luni am avut ciclul perfect regulat (de 31 zile)
banuiesc ca nu eram la ovulatie
va rog sa imi raspundeti, mersi anticipat!
3 comentarii

In teorie ar trebui sa nu existe riscul. Iti recomand sa te si speli minutios incat din ce am inteles spermatozoizii pot ramane activi pana la 5 zile in vaginul unei femei. De asemenea, chiar daca ejaculeaza extern, se poate elimina lichid seminal si inainte sa fie incheiat actul sexual.
Acum cred ca iti dai seama ca acolo sus scrie ca sunt psiholog, nu ginecolog sau alta functie cu diploma medicala, deci nu sunt experta in asta, iti pot spune doar ce am aflat si eu din propria documentare. Stiu ca intotdeauna sunt tot felul de exceptii de la fiecare regula, dar as spune ca sansele sunt foarte mici sau inexistente.
Recomandarea cea mai desteapta e sa faceti un test de sarcina la 5 zile daca va faceti griji si sa va informati despre masurile contraceptive si bolile cu transmitere sexuala din surse specializate acum ca v-ati inceput viata sexuala.
Sper ca ti-au fost de ajutor aceste informatii.
Acum cred ca iti dai seama ca acolo sus scrie ca sunt psiholog, nu ginecolog sau alta functie cu diploma medicala, deci nu sunt experta in asta, iti pot spune doar ce am aflat si eu din propria documentare. Stiu ca intotdeauna sunt tot felul de exceptii de la fiecare regula, dar as spune ca sansele sunt foarte mici sau inexistente.
Recomandarea cea mai desteapta e sa faceti un test de sarcina la 5 zile daca va faceti griji si sa va informati despre masurile contraceptive si bolile cu transmitere sexuala din surse specializate acum ca v-ati inceput viata sexuala.
Sper ca ti-au fost de ajutor aceste informatii.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Really scared...am nevoie de raspuns urgent
- 2Perioada fertila la menstruatie?
- 5in ultima zi de menstruatie si am facut sex..
- 5sex in timpul menstruatiei.. sunt insarcinata?
- 5Am nevoie de un sfat... sex in penultima zi de ciclu
- 21poti face sex cind ai ciclu?
- 4sexul in timpul menstruatiei
- 27Sunt insarcinata? mi s-au umflat sanii si ma dor!!!
- 5poti sa ramai gravida in ultima zi de menstruatie?
- 1am facut sex in timpul menstruatiei
- 8o intrebare mai delicata...si putin mai ciudata!
- 9Sexul in timpul menstruatiei
- 5sexul in timpul menstruatiei = sarcina?
- 3sex in ultima zi de menstruatie...
- 9Ciclul menstrual si sexul
- 2Anticonceptionale
- 1Despre sex la menstruatie
- 0Sex neprotejat in timpul menstruatiei
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??
Mai multe informații despre: sexul in timpul menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: