Va rog frumos daca imi puteti raspunde simplu cu da sau nu

02-12-2008
adi.adrian
Nu este medic/terapeut
adi.adrian
vreau sa stiu va rog daca am de ce sa imi fac griji.Acum cateva zile am avut parte de o"experienta"alaturi de prietena mea, problema e ca inainte ma masturbasem, dar mam spalat pe maini de vreo 2 ori(cu mult sapun) plus un dus cam la intervale de o ora(deci trecuse vro 3-4 ore de cand am ejaculat pana am atins-o jos(ma refer ca am introdus putin degetul aprox cat unghia)si intrebarea mea exista daca e vro sansa sa ramana insarcinata?e posibil sa fi ramas stiu si eu o cantitate infima de sperma pe deget sau sau sub unghie care sa puna"probleme"?sper sa nu va amuze intrebarea mea.Am am incercat mult sa ma informez din alte parti dar nu am gasit nimic despre risc daca mam spalat pe maini(probabil pentru ca nu exista, nu stiu sigur de aceea va intreb pe dumneavoastra)
4 comentarii
0
03-12-2008, ora 01:30
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
stai linistit ca nu se intampla nimic.
0
03-12-2008, ora 11:22
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
nu
0
03-12-2008, ora 17:36
adi.adrian
Nu este medic/terapeut
adi.adrian
Va multumnesc multumesc mult pentru raspunsuri.asa speram si eu sa fie ca doar dupa 3 spalari si mam sters si pe maini bine si mam si uscat nu avea cum...sper.Chiar va sunt sincer recunoscator pentru timpul acordat
0
03-12-2008, ora 20:42
anonima101
Nu este medic/terapeut
anonima101
sigur sigur nu are cum sa ramina insarcinata
stai fara griji
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •