Va rog frumos daca imi puteti raspunde simplu cu da sau nu
vreau sa stiu va rog daca am de ce sa imi fac griji.Acum cateva zile am avut parte de o"experienta"alaturi de prietena mea, problema e ca inainte ma masturbasem, dar mam spalat pe maini de vreo 2 ori(cu mult sapun) plus un dus cam la intervale de o ora(deci trecuse vro 3-4 ore de cand am ejaculat pana am atins-o jos(ma refer ca am introdus putin degetul aprox cat unghia)si intrebarea mea exista daca e vro sansa sa ramana insarcinata?e posibil sa fi ramas stiu si eu o cantitate infima de sperma pe deget sau sau sub unghie care sa puna"probleme"?sper sa nu va amuze intrebarea mea.Am am incercat mult sa ma informez din alte parti dar nu am gasit nimic despre risc daca mam spalat pe maini(probabil pentru ca nu exista, nu stiu sigur de aceea va intreb pe dumneavoastra)
4 comentarii
Va multumnesc multumesc mult pentru raspunsuri.asa speram si eu sa fie ca doar dupa 3 spalari si mam sters si pe maini bine si mam si uscat nu avea cum...sper.Chiar va sunt sincer recunoscator pentru timpul acordat
sigur sigur nu are cum sa ramina insarcinata
stai fara griji
stai fara griji
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Care e sansa sa ramai insarcinata?
- 4am uitat pastila... exista riscul sa fiu insarcinata?
- 14nu a ejculat in mine.pot ramane insarcinata?
- 7raspuns urgent va rog: s-a rupt prezervativul
- 3Sunt nesigura si putin ingrijorata...
- 5ce probabilitate ar fi de sarcina?
- 4Mobilitatea spermatozoizilor [Va rog, ajutor!]
- 4insarcinata?
- 3Sarcina?
- 1oare sunt insarcinata?
- 3Sarcina la o zi dupa menstruatie?
- 6mi-a venit ciclul doar putin. sunt oare insarcinata?
- 1Intreruperea anticonceptionalelor
- 6la 4 ore dupa ce s-a rupt prezervativul, am luat Postinor... sunt insarcinata?
- 4insarcinata sau nu
- 0sarcina ?
- 2Poate rămâne însărcinată fiind virgina?
- 1Spermă introdusă în vagin
- 0Dereglare hormonală?
- 1Pot fi însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: