Senzatie de nod in gat

21-03-2016
d@niel@
Nu este medic/terapeut
d@niel@
buna ziua, am avut de curand un deces in familie, acumulare de stres, si usor usor am inceput sa am anumite simptome:scaune moi, senzatie de voma(fara varsaturi), o durere in capu pieptului, la masa daca mancam sau beam lichide simteam cum se duc alimentele si apoi cum imi ghiortaia stomacul, si senzatie de a ragai mai tot timpul, probleme la inghitire nu majore, am mai tot timpul o senzatie ca as avea ceva in gat, de care nu prea scap..am facut analize la sange:Hemoleucograma complete, TGO, TGP, Sideremie, pentru Tiroida, Calciu, Urocultura, Eco Abdominal, La Tiroida, Examen Coproparazitologic, Coprocultura, Analiza la scaun pt Heliobacter, si absolut cele de mai sus iesindu-mi perfect bune..am facut si o consultative la un medic Internist, unde mi-a recomandat si o Radiografie cu Bariu si aici mi s-a spus ca am aciditate mare la stomac, modificari de gastruodenita..tratamentul ce il am este :Helides 40 mg, Motilium de 3 pe zi, Meteospasmyl de 2 ori pe zi, Gaviscon la nevoie.acel reflux nu prea il mai simt asa des, dar in schimb acea senzatie de nod in gat nu imi da pace, am senzatia ca as avea ceva in gat, o galma un nod..este posibil sa fie din cauza aciditatii la stomac?ce ar putea fi?
6 comentarii
0
21-03-2016, ora 21:38
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ar trebui sa tineti dieta de reflux gastro-esofagian sa vedeti daca dispar simptomele. O luati de pe net.

Aveti elemente de anxietate. Si anxietatea poate da nod in gat. Faceti orientativ Test Anxietate pe net.
0
22-03-2016, ora 09:38
d@niel@
Nu este medic/terapeut
d@niel@
Multumesc frumos.am facut testul aseara si intradevar mia spus ca este pe baza de panica lucreaza subconstientu.dar vroiam sa stiu si daca exista ceva naturist sau homeopat?
0
22-03-2016, ora 10:42
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Da, exista. Unele pot fi eficiente, altele nu, trebuie incercat.
O sa incerc sa fac azi o lista cu produsele naturiste din Romania pentru anxietate si v-o trimit. Sunt in jur de 20.
0
22-03-2016, ora 12:50
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Aveti pe acest topic lista naturistelor pt anxietate.

Sedatif PC e homeopat

http://forum.romedic.ro/prod/Medicamente_naturiste_pentru_anxietate_096143.html

Vedeti prospectele pe net si alegeti unul care credeti ca se potriveste.
0
22-03-2016, ora 18:10
d@niel@
Nu este medic/terapeut
d@niel@
5 htp (Nature's Way) am luat astazi de la plafar, mi l-a recomandat doamna de la plafar.sper sa imi fie de folos.voi incerca sa tin si regimul igienodietetic strict, lam tinut sincer nu asa de strict, am mai avut gen o masa pe saptamana cu o portie de cartofi prajiti..dar nici nu stiu exact ce am voie ce nu imi e cam neclar..spre exemplu:laptele il tolerez bine
0
22-03-2016, ora 20:03
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
E necesar regimul pentru reflux gastro esofagian care contine alimente ce nu produc aciditate. Il gasiti pe net.
Astfel veti scapa de senzatia de nod in gat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  •