Nod in Gat!

11-02-2016
fabinho
Nu este medic/terapeut
fabinho
Buna Seara! Domn Doctor am fost la medic la stomac, sa uitat mi-a zis ca am reflux gastro-esofagian si mi-a prescris sa iau urmatoarele pastile Total Cleanse Liver! In fine de atunci arsuri nu mai am sau ceva, dar senzatia de nod in esofag persista, inghit ok nu ma doare nimic de tusit nu tusesc, de tigari incerc sa ma las si fumez 1 tigara pe zi cu perioade cand nu mai fumez deloc.vocea o am groasa de la 18 ani:) acum fac imd 23.Mi-e frica de ceva la gat rau:(( Si ma tot gandesc la situatia asta, in familie nu am avut persoane cu bolii grave dar bunica mea a patit la fel ca mine avea impresia ca tot se sufoca pana intr-un final sa inbolnavit cu nervii:(( si mie frica sa nu patesc la fel sau sa fie ceva rau din punct de vedere medical.Am facut analize de sange, am fost la doctor la stomac, ma duc si la doctorul de familie sa se uite in gat:) ma uit in fiecare zi in oglinda sa caut ganglioni unflati pete pe limba, rani care nu se vindeca in gura, nu am gasit nimic:((.Ma puteti ajuta cu un sfat?Am facut radografie compleata deoarcere mai demult ma gandeam la cancer la plamani, dupa la cancer la gat! Dupa cancer la esofag! E posibil sa fie doar in subconstientul meu? Chestia e ca acel nod in gat il simt nu ma doare sau ceva si nu am probleme cu inghitirea
2 comentarii
0
12-02-2016, ora 11:36
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
problema e de la gastro
trebuie eschimbat radical regimul alimentar
trebuie sa mergi la psiholog.. sa.ti puna gândirea la loc... conteaza
citesti tot ce am recomandat pe forum pentru aceste faringite de la reflux
0
12-02-2016, ora 13:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pe langa refluxul gastro esofagian, posibil sa ai si anxietate. Gandurile ca ai o boala grava tine de anxietate. Nodul in gat poate fi somatizare de anxietate.
Fa test de anxietate pe net si apoi daca iese pozitiv consulta un psiholog, psihiatru sa iti dea un tratament adecvat. Aceasta senzatie trece la tratamentul de anxietate, daca aceasta este cauza.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  •