Dureri în git pe partea stinga
Bună ziua. Ma numesc Daniel și a-și dori sa ma ajute cineva dacă se poate cu un sfat. Mai exact în 2019 septembrie am făcut o intervenție de adenom pleomorf la git pe partea stingă. Rezultatul histopatologic a ieșit ok iar domnul doctor chirurg mi-a spus ca este ok sa am partea stingă amorțit o perioada dat fiind faptul ca în acea zona trec nervi faciali. Dar acum de aproximativ 5 luni ma jenează partea stingă și cite odata am mici mincarimi în git tot partea stingă și ușor în urechea stingă. La control la orl acum o luna mi sa spus sa stau liniștit. La înghițit apa sau mincare nu ma doare dar parca am și ca un nod în git. Dacă se găsește cineva cu un sfat pentru ca simt ca o iau razna psihic cu gindul la git mereu. Va mulțumesc din suflet.
15 comentarii
nod in gat, senzatii de disconfort in gat.. au stransa legatura cu Stilul alimentar si cu inflamatiile tractului digestiv
o mucoasa arsa de acidul gastric si de alimente acre, acide, citrice, otet, lamai, usturoi
o mucoasa uscata prin lipsa Vit A, E , D, omega 3 din corp...
o mucoasa arsa de acidul gastric si de alimente acre, acide, citrice, otet, lamai, usturoi
o mucoasa uscata prin lipsa Vit A, E , D, omega 3 din corp...
Bună ziua domnule doctor. Țin sa va mulțumesc mult pentru răspunsul dumneavoastră și pentru faptul că sunteți mereu aproape de noi cei ce va scriu. A-și vrea doar sa va mai deranjez cu o întrebare pe care am omis în primul mesaj. Unde ar trebui sa ma adresez simptomului pe care îl am și anume am rămas cu un clantanit sa zic asa și ma iertați la încheietura dintre maxilar evident tot pe partea stingă sub ureche. Ma gindesc ca poate fi și de acolo o parte din disconfort. Și o măsea de minte care nu ma doare dar este destul de cariata. Îmi cer scuze pentru deranjul creț din nou și încă o data va mulțumesc.
Ultima problema e de stomatolog
Radiografie la rădăcină dinților pe acea parte și tratat tot
Articulația temporomandibulara care pocnește. E pentru Chirurgia Maxilo faciala
Radiografie la rădăcină dinților pe acea parte și tratat tot
Articulația temporomandibulara care pocnește. E pentru Chirurgia Maxilo faciala
Sunteți un om minunat și va mulțumesc din suflet. Doamne ajuta.!!!
Bună seara, domnule doctor, de 2- 3 zile mă doare urechea stângă și simt si in gat pe partea stanga o arsură.. Am fost operată acum o lună de fiere, am si gastrita eritematoasa cu reflux gastroesofagian. Iau tratament cu controloc doar dimineața și țin regim. Ce as putea să iau pentru gat si ureche? Nu am facut febra.
1. daca durerea de ureche..este si cu auz scazut... atunci e obligatoriu consult ORL
2 daca durerea e de la gat.. atunci cu siguranta faceti reflux gastro eosfagian in somn. doar controloc dimineata NU e suficient
se poate si 1 seara ana la masa si un antiacid de supt la culcare
2 daca durerea e de la gat.. atunci cu siguranta faceti reflux gastro eosfagian in somn. doar controloc dimineata NU e suficient
se poate si 1 seara ana la masa si un antiacid de supt la culcare
Bună ziua, va multumesc pentru raspuns. Rog sa-mi recomandați un antiacid. Pentru gat iau acum decasept. Durerea de ureche nu e cu auz scăzut.
Bună seara, am rugămintea sa- mi recomandați ce as putea lua pentru imunitate. Țin regim in urma operației de fiere, am gastrita cu reflux gastroesofagian si am facut herpes la gură, după ce s-a vindecat, la o saptamana mi-a apărut la nas.Am tratament de la dermatologie, dar simt si mucoasa nazala că mă ustură și nasul mai curge ( ba o nara, ba cealaltă).Au început si ochii să mă usture și dimineața îmi lacramiaza. Medicul dermatolog mi-a recomandat Baraka, dar mi-a revenit refluxului de la Baraka. Ce as putea să iau pentru a-mi mai întări sistemul imunitar? Multumesc!
Preparate cu Ginseng
Și fiole de baut și capsule și ceaiuri
Doar ca ceaiurile se fac cu infuzie de 1 minut pt Dvs. Niciodată mai mult...
Și fiole de baut și capsule și ceaiuri
Doar ca ceaiurile se fac cu infuzie de 1 minut pt Dvs. Niciodată mai mult...
As putea lua ginseng dacă iau pastile pentru tensiune ( bizoprolol de 2, 5) si mastodynon ( pentru probleme hormonale, prolactina crescuta)? Multumesc!
Contraindicatii ale ginsengului
Cu toate ca, administrat pe perioade scurte, ginsengul nu produce in general probleme, sunt si situatii in care acesta poate cauza neplaceri.
inacesta lume.. guverneaza.. Masura si DOZA.
alegeti un ceai cu ginseng. faceti infuzie de 1 minut.. luati 2 cani pe zi dimineata, pranz..si vedeti in 2-3 zile reactia
la fel si cu capsulele 1 pe zi..si asteptatia reactia, monitorizati tensiunea
Daaar.. tensiune creste cand aveti un sange gros vascos.. care nu circula corect
renuntati la lapte. mezeluri, aluat cald, alte alimente care Ingroasa sangele...si n-o sa mai aveti pusee de tensiune
Cu toate ca, administrat pe perioade scurte, ginsengul nu produce in general probleme, sunt si situatii in care acesta poate cauza neplaceri.
inacesta lume.. guverneaza.. Masura si DOZA.
alegeti un ceai cu ginseng. faceti infuzie de 1 minut.. luati 2 cani pe zi dimineata, pranz..si vedeti in 2-3 zile reactia
la fel si cu capsulele 1 pe zi..si asteptatia reactia, monitorizati tensiunea
Daaar.. tensiune creste cand aveti un sange gros vascos.. care nu circula corect
renuntati la lapte. mezeluri, aluat cald, alte alimente care Ingroasa sangele...si n-o sa mai aveti pusee de tensiune
Multumesc mult pentru raspuns.Am luat ginseng tablete, ceai nu am găsit cu ginseng decât de slăbit. Ce să fac cu nasul care mai curge, pot face inhalatii, ce pot lua? Daca il suflu, la un moment dat sângereaza.
Consultațiile online și tratamentele nu se dau pe forum
Aici se încearcă sfaturi generale
Dacă e vorba de tratament. Trebuie tratata Cauza.. Și fără consult cel puțin online.. Nu se poate..
Aici se încearcă sfaturi generale
Dacă e vorba de tratament. Trebuie tratata Cauza.. Și fără consult cel puțin online.. Nu se poate..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Amigdalita pultacee! Rog raspuns cat mai repede.
- 7Durere care ma ingrijoreaza foarte mult-Va rog sa ma ajutati
- 5Dureri de cap, ameteli, amortirea capului, intepaturi in cap, nod in gat, apasare in piept
- 4durere insuportabila in gat si o tuse seaca si foarte persistenta...
- 6Streptococ beta-hemolitic de grup C
- 25Nod in gat, flegma jenanta.
- 8basica baza limbii, usturimi ale limbii, durere in gat
- 0de aproape o saptamana parca as avea un nod in gat
- 1Problema Durere in gat
- 1Greata zilnica si nod in gat!
- 2Durere si senzaţie de corp străin in gat
- 2Dureri in gat senzatie de usturime.
- 2Durere în gât la înghițire și salivă din abundență
- 2Nod in gat si usoara intepatura in ureche
- 2Nod in gat si gat uscat
- 5Nod în gât și piept
- 4Durere amigdala
- 4Durere in gat/posibil cancer esofagian?
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat Durerile in gat durerea in gat adenom paratiroidian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: