Problema nod in gat
Inca din copilarie am avut probleme cu nodul in gat. De foarte multe ori cand luam medicamente aveam probleme sa le inghit. Incercam sa nu ma autosugestionez, dar tot intampinam dificultati. Nu i-am dat mare importanta problemei. Acum 2 ani am fost la Endrocrinologie si am facut niste analize. Rezultatul : hidertiroidism. Am luat CaMg, Tyrozol, Alpha zilnic timp de 1 luna care nu au dat rezultate. In timp a trebuit sa ma duc la stomatolog... unde nu am reusit sa stau cu gura deschisa pentru ca mi se face nodul acela. Problema nu o am doar atunci cand mi se introduce ceva in gat, ci si uneori cand respir. Pe motivul asta nu pot sa-mi fac dantura. Recent am fost si la Maxo-Faciala de unde mi s-a spus ca nu se poate vedea ce problema am deoarece nu ajunge mai in spate cu acea, , lopatica''. 2 au fost cauzele enumerate de doctor : pe fond psihic ( lopatica cand ajunge mai in spate fata de locul initial deja nu o mai sport. deloc ) si genetic, ca asa m-am nascut. Mi s-a recomandat sa ma duc la un ORL.
Un ORL-ist e solutia pentru problema pe care o am ?
Un ORL-ist e solutia pentru problema pe care o am ?
4 comentarii
Cred ca initial tre sa mergi la Gastroligie
Din cauzului unui reflux gastro.esofagian..din copilarie..ai gatul iritat si sensibil
Din cauzului unui reflux gastro.esofagian..din copilarie..ai gatul iritat si sensibil
Deci la Gastrologie, nu la ORL.
Va multumesc.
Va multumesc.
Am fost si la ORL si doctorul mi-a spus ca nu poate ajunge acolo unde am eu problema. Mi-a prescris un medicament pentru calmarea senzatiilor : nospa.
Recomandare : sa fac o endoscopie la Gastroenterologie.
Recomandare : sa fac o endoscopie la Gastroenterologie.
Niciun efect nu a avut nospa-ul.
De la Interne pentru aceasta problema am luat xanax pentru 2 sapt ( mai am inca 2 ).
Nu stiu cum dar de 2, 3 saptamani incoace am mari probleme legate de acest nod. Fac niste crize mai puternice, mai dese, care ma tin 6, 7 sec care se manifesta ca un vomat ( tot ca pana acum ), daca sunt foarte putin strans la curea / sau daca simt un nasture stramt la camasa / sau daca am emotii / cand iau pastile. Mai mult decat atat cand imi introduc degetul in gat ( partea cea mai de jos, sub mar ) am probleme si mai mari.
Endoscopia ma poate ajuta intr-adevar ???
De la Interne pentru aceasta problema am luat xanax pentru 2 sapt ( mai am inca 2 ).
Nu stiu cum dar de 2, 3 saptamani incoace am mari probleme legate de acest nod. Fac niste crize mai puternice, mai dese, care ma tin 6, 7 sec care se manifesta ca un vomat ( tot ca pana acum ), daca sunt foarte putin strans la curea / sau daca simt un nasture stramt la camasa / sau daca am emotii / cand iau pastile. Mai mult decat atat cand imi introduc degetul in gat ( partea cea mai de jos, sub mar ) am probleme si mai mari.
Endoscopia ma poate ajuta intr-adevar ???
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2noduli pe gat. la ce medic sa merg?
- 59jena in gat
- 41Nod in gat, dureri cervicale si senzatie de ameteala
- 5poate fi tumora?
- 10Senzatie de os de peste in gat
- 8Senzatie de nod in gat din ce in ce mai suparatoare
- 3Senzatie de nod in gat
- 3simptome multiple: arsuri gastrice, durere in piept, nod in gat, dureri abdominale
- 3Nod in gat de cateva zile
- 1Senzaţie de sufocare, nod în gât, palpitaţii, amorţeli
- 2Senzati in gat
- 1Gastroenterolog - senzatie in gat ca si cand bei apa minerala si nod in gat
- 2Senzatie de nod in gat
- 1Simt ceva in gat dupa ce cant
- 2Ekg normal?
- 2Senzatia de nod in gat si presiune in piept
- 2Senzatia de nod in gat si presiune in piept
- 2Jena in gat (disconfort general)
- 6Disconfort la nivelul esofagului / gatului / urechilor
- 1Am senzația că am înghițit un rest de dinte în urma vizitei la stomatolog