nodul la gat

Buna ziua,
Mama mea are un nodul la gat..curand am aflat ca il are de ani buni, dar a crescut treptat...am fost cu ea la endocrinolog, crezand ca este de la gland tiroida pt ca ii iesisera niste valori modificate...medicul endocrnolog, in urma unei ecografii, a spus ca nu este de la tiroida.pe foaie de examinare a scris urmatoarele: Formatiune nodulara, usor hipoecogena, discret neomogena, fara semnal ecografic, posibil lipom, de evaluat parti moi ecografic..a spus ca dupa cum vede ea pe eco..nu ar fi ceva rau..ca nu este vascularizat, ca este uniform, nu o doare, este moale..dar pana pe 1 sept cand voi merge cu ea la ecografie(atunci am gasit la medicul recomandat) simt ca nu mai pot..sunt tare ingrijorata..s-a mai confruntat cineva cu asemenea problema?? ce poate fi?? va multumesc
Mama mea are un nodul la gat..curand am aflat ca il are de ani buni, dar a crescut treptat...am fost cu ea la endocrinolog, crezand ca este de la gland tiroida pt ca ii iesisera niste valori modificate...medicul endocrnolog, in urma unei ecografii, a spus ca nu este de la tiroida.pe foaie de examinare a scris urmatoarele: Formatiune nodulara, usor hipoecogena, discret neomogena, fara semnal ecografic, posibil lipom, de evaluat parti moi ecografic..a spus ca dupa cum vede ea pe eco..nu ar fi ceva rau..ca nu este vascularizat, ca este uniform, nu o doare, este moale..dar pana pe 1 sept cand voi merge cu ea la ecografie(atunci am gasit la medicul recomandat) simt ca nu mai pot..sunt tare ingrijorata..s-a mai confruntat cineva cu asemenea problema?? ce poate fi?? va multumesc
1 comentarii

Buna ziua,
Cauzele acelui nodul cat si tipologia pot varia, asadar este important sa va linistiti si sa asteptati rezultatele ecografiei de parti moi.
O zi placuta!
Cauzele acelui nodul cat si tipologia pot varia, asadar este important sa va linistiti si sa asteptati rezultatele ecografiei de parti moi.
O zi placuta!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2noduli pe gat. la ce medic sa merg?
- 12senzatie de nod in gat
- 10ceva in gat
- 4Secretie in gat... Ce ar trebui sa fac sa pot afla exact ce am?
- 12Senzatie de nod in gat si gat umflat
- 5Dureri de cap, ameteli, amortirea capului, intepaturi in cap, nod in gat, apasare in piept
- 9durere in piept si nod in gat
- 3Nod in gat, nod in varful stomacului
- 6Senzatie de nod in gat + disfagie prelungita
- 3Nod in gat de cateva zile
- 1Senzatie corp strain gat
- 2Nod in gat si raguseala
- 1Am o senzatie de rece in gat si un pic de mancarime
- 2Amigdale umflate
- 2Nod in gat si usoara intepatura in ureche
- 7Ajutor! mi se pune un nod in gât și respir foarte greu
- 1Gastroenterolog - senzatie in gat ca si cand bei apa minerala si nod in gat
- 3Durere de gat, senzatia de strangere de gat