Nod in gat si senzatie de a-mi drege gatul
Buna ziua!
Am 16 ani si fumez de 2 ani, stiu deja ca ar trebui sa ma las dar este deja destul de greu
ORICUM
De o luna -2 am o senzatie de nod in gat, nu o sesizez decat atunci cand inghit in sec, nu ma doare, nu ma afecteaza cand mananc, dar este enervanta. Sa fiu drept cand vorbesc cu cineva sau csunt intr-un grup de oameni nu prea il mai simt, probabil datorita faptului ca sunt concentrat pe alt ceva
Un alt simptom ar fi faptul ca am senzatie de a-mi drege gatul din cand in cand, spre seara deobicei, dar nu este o regula
Am fost la analize si mi-au gasit stafilococ pentru care am luat deja antibiotice, dar din ce am citit nu prea am simptome comune cu stafilococul
Deasemenea am slabit vreo 5kg in 2 sap, dar am fost si bolnav de covid si parintii mei au slabit la fel
Imi este frica sa nu fie vorba de vreun inceput de cancer. Ce ar putea fi?
Am 16 ani si fumez de 2 ani, stiu deja ca ar trebui sa ma las dar este deja destul de greu
ORICUM
De o luna -2 am o senzatie de nod in gat, nu o sesizez decat atunci cand inghit in sec, nu ma doare, nu ma afecteaza cand mananc, dar este enervanta. Sa fiu drept cand vorbesc cu cineva sau csunt intr-un grup de oameni nu prea il mai simt, probabil datorita faptului ca sunt concentrat pe alt ceva
Un alt simptom ar fi faptul ca am senzatie de a-mi drege gatul din cand in cand, spre seara deobicei, dar nu este o regula
Am fost la analize si mi-au gasit stafilococ pentru care am luat deja antibiotice, dar din ce am citit nu prea am simptome comune cu stafilococul
Deasemenea am slabit vreo 5kg in 2 sap, dar am fost si bolnav de covid si parintii mei au slabit la fel
Imi este frica sa nu fie vorba de vreun inceput de cancer. Ce ar putea fi?
9 comentarii
1. cine se teme de cancer.. NU mai fumeaza niciodata.
2. gatul face parte din tractul digestiv.. alimentele acre, a cide, citrice..strica gatul si stomacul. medicamentele antiinflamatoiare strica stomacul produc aciditate si reflux
3 gatyul uscat e semn de reflux in somn..si alimentatie incorecta fara Vitaminile Uleioase.. A, E.D omega 3 care ung gatul. si lipsa hidratariii corecte cu apa si ceaiuri calde
2. gatul face parte din tractul digestiv.. alimentele acre, a cide, citrice..strica gatul si stomacul. medicamentele antiinflamatoiare strica stomacul produc aciditate si reflux
3 gatyul uscat e semn de reflux in somn..si alimentatie incorecta fara Vitaminile Uleioase.. A, E.D omega 3 care ung gatul. si lipsa hidratariii corecte cu apa si ceaiuri calde
Pai eu nu prea consum bauturi acide, nu mai beau Coca Cola, Pepesi sau altele de ceva timp, singurul suc din comert pe il consum este Santal, iar alimente acre...nu am mai consumat de mult timp, iar medicamente antiinflamatori nu am luat, singurul medicament pe care l-am luat in ultima perioada a fost Paracetamol pentru raceala si antibiotic pentru stafilococ
Considerati ca este o problema serioasa? Totusi indiferent de acest raspuns ce reomandati sa consum?
Considerati ca este o problema serioasa? Totusi indiferent de acest raspuns ce reomandati sa consum?
1 alimente calde, moi, uleioase
2 sprei pentru gat uleios.. faringo spreu. laridep, larina
2 sprei pentru gat uleios.. faringo spreu. laridep, larina
Si dvs. considerati ca trebuie sa-mi fac griji pentru boli foarte periculoase precum cea specificata de mine mai sus?
Glumești.. Cred
1.numai citi informații medicale pe internet
2.citeste despre Alimentație. Hidratare corecta
1.numai citi informații medicale pe internet
2.citeste despre Alimentație. Hidratare corecta
Sincer sunt o persoana mai panicata de fel. Intr-adevar informatiiled de pe internet mi-au starnit aceasta idee care nu prea ma lasa in pace...
Tocmai din aceasta cauza am ales sa apelez la un forum medical ca acesta, sttind ca este o poiblitate sa primesc un raspuns de la un medic
legat de alimentatie intr-o saptamana doresc sa ma apuc de sala si sa-mi schimb alimentatia radical pentru a tree peste aceasta pandemie cu bine, dar si pentru binele meu in general. Am citit ca aceasta senzatie de nod in gat totusi dispare foarte greu si dupa o durata indelungata de timp, este adevarat?
Tin sa va multumesc pentru infromatiile oferite pana acum
Tocmai din aceasta cauza am ales sa apelez la un forum medical ca acesta, sttind ca este o poiblitate sa primesc un raspuns de la un medic
legat de alimentatie intr-o saptamana doresc sa ma apuc de sala si sa-mi schimb alimentatia radical pentru a tree peste aceasta pandemie cu bine, dar si pentru binele meu in general. Am citit ca aceasta senzatie de nod in gat totusi dispare foarte greu si dupa o durata indelungata de timp, este adevarat?
Tin sa va multumesc pentru infromatiile oferite pana acum
Dacă e abordata problema greșit. Trece greu
Daca te alimentezi Corect. Nu mai produci reflyx. Trece în 2 zike cu un antiacid de supt și un sprey uleios dat des în gat. Sau orice ulei din plante ținut în gura și înghițit. Unge. Înghiți mai ușor. Și scapi de stres
Daca te alimentezi Corect. Nu mai produci reflyx. Trece în 2 zike cu un antiacid de supt și un sprey uleios dat des în gat. Sau orice ulei din plante ținut în gura și înghițit. Unge. Înghiți mai ușor. Și scapi de stres
Am tinut cont si din pacate tot nu a trecut. Dar de asemenea tin sa mentionez, ca senzata de nod in gat se amelioreaza cand manac sau beau. De asemenea am si senzatia de a ragai destul de des
Consult Gastrologie
Între mese... Ai grija sa te hidratezi. Și sa ungi Faringele cu uleiuri naturale
Între mese... Ai grija sa te hidratezi. Și sa ungi Faringele cu uleiuri naturale
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6secretie se agraveaza, imi infecteaza intregul aparat respirator si am probleme si cu inghititul
- 6corp strain in gat
- 108Senzatie ciudata in gat
- 10am o problema cu gatul de ani de zile
- 5poate fi tumora?
- 3simt des un nod in gat
- 5corp strain blocat in gat
- 6de 2 saptamanii cam asa ma deranjeaza ceva in gat, in partea stanga mai exact
- 4Gusa nodulara chistica
- 4Senzatie de Nod in Gat Permanenta.. ajutor chiar numai pot
- 1Simptome ingrijoratoare!
- 3Nod in gât la copil cand înghite senzație de deranj in gât
- 3Am o senzație de scamă sau asa ceva în gât!
- 2Esofagita de reflux gastroesofagian
- 2Senzatie de nod in gat
- 2Senzatie de ceva in gat asociata cu senzatia de gat uscat si durere in spatele capului
- 0Tiroida - simt un nod in gat, insomnii, senzația că nu am aer
- 15Dureri în git pe partea stinga
- 6Trebuie sa respir adanc
- 1Gât uscat, nod in gât și edem pe aritenoizi
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: