Nod in gat si iritatie

Buna ziua. Din luna iunie, mai exact de cand au inceput sa infloreasca teii am inceput sa simt un nod in gat. Inainte cu o zi sa imi apara nodul in gat am simtit o durere in exteriorul gatului langa marul lui Adam. De la nod am trecut la irtitatie in gat si pe cerul gurii de la omulet pana in gat. Am fost la un control orl si mi s-a spus ca am gatul umpic iritat si mucoasa nazala ( am mucozitati intre nas si gat care nu pot sa le elimin nici cum). Medicul e familie imi tot spune ca este rinita si ca am si esofagita de reflux. Am luat omez, montelukast, claritine, si spray nazal. Nu mai am senzatia de iritatie dar inca mai resimt nodul in gat...senzatie ca as avea ceva sub limba, cica mi-ar fi inflamate glandele salivare, o amigdala mi-a spus medicul de familie ca este deformata...arata ca un 3 (intors) si mi se spune ca totul este de la rinita. Precizez ca sunt si fumatoare si faptul ca am simptomele de mai bine de 2 luni ma sperie foarte tare.
1 comentarii

Pe forum sunt multe postări.. Unde am explicat ca Gatul pana. Sus, pana în spatele nasului.. Face parte din tractul Digesiv
Are acelas nerv și sistem limfatic cu intestinele
DA.. UN reflux în somn.. Irita Faringele, amigdalele și cornetele nazale
Tratamentul corect la Gastro și ORL
Are acelas nerv și sistem limfatic cu intestinele
DA.. UN reflux în somn.. Irita Faringele, amigdalele și cornetele nazale
Tratamentul corect la Gastro și ORL

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 68Dureri in piept senzatie de nod in gat, greata...
- 3Senzatii ciudate: ca niste mici intepaturi in zona centrala si catre inimia... o stare de emotie
- 5Dureri de cap, ameteli, amortirea capului, intepaturi in cap, nod in gat, apasare in piept
- 9durere in piept si nod in gat
- 3Problema gat nedeterminata.
- 8Senzatie de nod in gat din ce in ce mai suparatoare
- 8Puncte mici albe pe amigdale, usturime in gat si nod in gat
- 4dureri de cap, ameteala, senzatia ca si cum ceva ma strange in zona tamplelor...
- 3Nod in gat de cateva zile
- 1nodul la gat
- 1nod in gat si probleme la inghitire
- 3Rosu in gat si mai e ceva! Vedeti poza de profil!
- 2Senzație de ceva în gat.
- 3Amigdala inflamata pe partea dreapta, jena, ganglion unilateral
- 1Vene si bube in gat
- 1Durere in gat de peste o lună.
- 1Am senzatia ca am o coaja in gat
- 4Gat Inflamat de 3 luni
- 2Ekg normal?
- 3Limfonoduli reactivi
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat problema in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: