senzatie de frig acuta

35 comentarii 1 2
0
06-09-2009, ora 22:55
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Da Nick, stai linistit ca nu am de ce sa fiu suparat pe tine ! Esti doar cam iute la manie, dar mai bine focos decat apa de ploaie.. Sti ca cine se tachineaza de fapt se iubeste...:-))
Insa intelege odata ca nu pot si nu am cum sa dau raspunsuri pe masura intelegerii tale sau ale celor mai multi de aici... intre cunoasterea mea si a ta este o mare diferenta, indiferent cine are dreptate.
Ar trebui chiar sa te bucuri ca exista cineva care are o cu totul alta cunoastere si alte pareri decat tine caci asta deschide noi orizonturi.

"Si totusi pamantul se invarte"
0
07-09-2009, ora 00:09
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Bineinteles ca ai de ce sa fii suparat pe mine, dar esti milostiv si...MULTUMESC...de bucurat, ma bucur ca exista persoane care au orizonturi de cunoastere mult mai mari decat mine, cateodata inaccesibile pt capacitatile mele cognitive, cu cat sunt mai multi cu atat fortele jonctioneaza si sunt mai puternice si cu valenta pozitiva (sper)!
Ma bucur ca mi-ai spus ca nu esti suparat pe mine, mi-ai luat un ocean de pietre de pe inima (m-a mustrat constiinta toata ziua)...

"Lumina tot timpul invinge...Poti sa "stai" cu intunericul la masa, insa la "aprinderea" chiar si mentala a luminii, disiparea intunericului se produce instantaneu si isi pierde orice putere de manifestare formalogica (care ia forma vizibila sau invizibila)" - creatie proprie cu inspiratie divina!

Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
0
08-09-2009, ora 13:29
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Huh, asa parca e mai bine!S-a domolit furtuna! ;))))))))))))
0
08-09-2009, ora 20:04
Medicina naturista, complementara, alternativa
A plouat, a iesit curcubeul si-n final si-a facut aparitia soarele!
0
10-09-2009, ora 17:33
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Tot timpul finalul este cel mai important!! ;)))
Pup
Adaugă un comentariu / răspuns
35 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sensibilitatea la frig (intoleranța la frig)
  • Tremuratul timp de o oră pe zi poate crește toleranța la glucoză și sănătatea metabolică
  •