tremurat la copil de 1 an si 10 luni

buna ziua, fetita mea are 1 an si 10 luni, am intarcat-o acum o saptamana dar de ieri am observat ca e f agitata, plange, si prin somn, nu doarme decat in brate.de astazi a inceput sa refuze mancarea, cere sa o adorm si are din cand in cand un tremurat in tot corpul.febra nu are
2 comentarii

Buna seara.
Faptul ca ati intarcat-o recent constituie un factor de stres pentru fetita, ceea ce a condus la stari de agitatie atat in perioadele de veghe cat si in timpul somnului. Manifestarile din ultimele 24 ore sugereaza o tulburare anxioasa.
Ati precizat ca refuza mancarea dar lichide consuma? Trebuie sa fiti atenta sa nu se instaleze deshidratarea. Daca simptomele persista solicitati medicul de familie sa consulte copilul.
Faptul ca ati intarcat-o recent constituie un factor de stres pentru fetita, ceea ce a condus la stari de agitatie atat in perioadele de veghe cat si in timpul somnului. Manifestarile din ultimele 24 ore sugereaza o tulburare anxioasa.
Ati precizat ca refuza mancarea dar lichide consuma? Trebuie sa fiti atenta sa nu se instaleze deshidratarea. Daca simptomele persista solicitati medicul de familie sa consulte copilul.

multumesc pentru raspuns...da lichide consuma si a mancat putin inainte de culcare...luni mergem la doctor indiferent de starea ei

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere profunda in zona inghinala dreapta
- 6Alergie anestezic la stomatolog
- 18Tremurat, fata palida, transpiratii in zona capului
- 5Durere in partea dreapta, gaze, puls crescut, varsaturi, tremur
- 21Dureri de cap, varsaturi, tremurat, diaree
- 3dintr-o data ma ia tremuratul si o transpiratie abudenta
- 0tremurat la sugar
- 10problema neurologica sau problema psihica?
- 13tremor
- 200Spasme musculare si tremuraturi
- 3de la un timp am inceput sa tremur rau
- 18Ameteala, tremuraturile si stare de rau
- 1Tremurat
- 0tensiune arteriala
- 7nu stiu exact ce am
- 2Imi tremura corpul (muschii)
- 1Tremur, amorteala si aritmii
- 2Tremur - am 20 de ani. Care ar putea fi cauzele?
- 1Respirație tremurătoare
Mai multe informații despre: Tremuraturile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: