tremurat la copil de 1 an si 10 luni
buna ziua, fetita mea are 1 an si 10 luni, am intarcat-o acum o saptamana dar de ieri am observat ca e f agitata, plange, si prin somn, nu doarme decat in brate.de astazi a inceput sa refuze mancarea, cere sa o adorm si are din cand in cand un tremurat in tot corpul.febra nu are
2 comentarii
Buna seara.
Faptul ca ati intarcat-o recent constituie un factor de stres pentru fetita, ceea ce a condus la stari de agitatie atat in perioadele de veghe cat si in timpul somnului. Manifestarile din ultimele 24 ore sugereaza o tulburare anxioasa.
Ati precizat ca refuza mancarea dar lichide consuma? Trebuie sa fiti atenta sa nu se instaleze deshidratarea. Daca simptomele persista solicitati medicul de familie sa consulte copilul.
Faptul ca ati intarcat-o recent constituie un factor de stres pentru fetita, ceea ce a condus la stari de agitatie atat in perioadele de veghe cat si in timpul somnului. Manifestarile din ultimele 24 ore sugereaza o tulburare anxioasa.
Ati precizat ca refuza mancarea dar lichide consuma? Trebuie sa fiti atenta sa nu se instaleze deshidratarea. Daca simptomele persista solicitati medicul de familie sa consulte copilul.
multumesc pentru raspuns...da lichide consuma si a mancat putin inainte de culcare...luni mergem la doctor indiferent de starea ei
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere profunda in zona inghinala dreapta
- 6Am de cand eram mica chiar din scoala primara, un tremur al bratelor si al capului
- 2tremuratul
- 8pneumonie cu complicatii??
- 6Alergie anestezic la stomatolog
- 5picioare reci cu senzati de usturime
- 18Tremurat, fata palida, transpiratii in zona capului
- 9cauze tremuraturi. Probleme cu atentia si concentrarea
- 11agitatie
- 3de la un timp am inceput sa tremur rau
- 1Probleme cu tremuratul!!!! Help please!
- 10mi s-a facut rau la scoala
- 1Tremur si ma simt slabit
- 1Simptome neurologice fara diagnostic
- 7nu stiu exact ce am
- 4Simptome ciudate... dupa ce am baut
- 1Termurat continuu
- 2Anestezie generala
- 4Tremur corp, mâini, degete și un tremur interior
- 1Îmi tremură mâinile de câteva luni.
Mai multe informații despre: Tremuraturile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: