Tremur si ma simt slabit
![Malovi](/arata_img.php?img=cont_145682.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Salut
De vreo 2 3 4 luni am inceput sa am o senzatie de slabiciune adica mainile picioarele spatele mi le simt foarte slabite asta in situatie in care fac bodybuilding de 2 ani jumate! Minile imi sunt slabite nu am forta in ele plus de asta ma trezesc ridicanduma din pat cu un tremur sau tremur chiar stand la masa imi tremura mainile! La sala nu mai spun ca tremur destul de des! Ce sa fac? ar fi bine sa fac ceva analize? daca da cam care ar fi acelea?
De vreo 2 3 4 luni am inceput sa am o senzatie de slabiciune adica mainile picioarele spatele mi le simt foarte slabite asta in situatie in care fac bodybuilding de 2 ani jumate! Minile imi sunt slabite nu am forta in ele plus de asta ma trezesc ridicanduma din pat cu un tremur sau tremur chiar stand la masa imi tremura mainile! La sala nu mai spun ca tremur destul de des! Ce sa fac? ar fi bine sa fac ceva analize? daca da cam care ar fi acelea?
1 comentarii
![Dr. Petre Muresan](/arata_img.php?img=cont_153123.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Va recomand sa incepeti prin a merge la medicul de familie pentru o consultatie si un set de analize de laborator.
Cu stima :
dr Petre Muresan
Cu stima :
dr Petre Muresan
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Alergie anestezic la stomatolog
- 20emotii puternice si tremuraturi
- 18Tremurat, fata palida, transpiratii in zona capului
- 5o multime de simpome si nici un raspuns
- 3durere de cap, nervozitate, depresie
- 18medrol
- 12Tremur incontrolabil, puls ridicat, senzatie de sufocare...
- 0tremurat la sugar
- 6durere imensa de cap, friguri, tremurat necontrolabil, limba grea si amortita si senzatia de lesin =
- 0tremuratul de la ce poate fi?
- 2stari de ameteala, dureri de burta, tremur
- 4Friguri, tremur, ameteli si fara vlaga
- 6Durere de stomac, tremurat si tensiune
- 1Simptome neurologice fara diagnostic
- 7nu stiu exact ce am
- 7slabiciune musculara si parestezii- senzatii la nivel muscular foarte deranjante
- 4Dureri spate, nu-mi pot tine gatul drept, dureriarticulatii, gangli limf submaxilar. Ajutor
- 7Tulburari neurologice dupa vaccinare ?-
- 1Spasme musculare inferioare, superioare, buze, oculare
- 9Tatal meu slabit psihic si fizic
Mai multe informații despre: Tremuraturile slabiciunea musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: