Tremur si ma simt slabit
Salut
De vreo 2 3 4 luni am inceput sa am o senzatie de slabiciune adica mainile picioarele spatele mi le simt foarte slabite asta in situatie in care fac bodybuilding de 2 ani jumate! Minile imi sunt slabite nu am forta in ele plus de asta ma trezesc ridicanduma din pat cu un tremur sau tremur chiar stand la masa imi tremura mainile! La sala nu mai spun ca tremur destul de des! Ce sa fac? ar fi bine sa fac ceva analize? daca da cam care ar fi acelea?
De vreo 2 3 4 luni am inceput sa am o senzatie de slabiciune adica mainile picioarele spatele mi le simt foarte slabite asta in situatie in care fac bodybuilding de 2 ani jumate! Minile imi sunt slabite nu am forta in ele plus de asta ma trezesc ridicanduma din pat cu un tremur sau tremur chiar stand la masa imi tremura mainile! La sala nu mai spun ca tremur destul de des! Ce sa fac? ar fi bine sa fac ceva analize? daca da cam care ar fi acelea?
1 comentarii
Va recomand sa incepeti prin a merge la medicul de familie pentru o consultatie si un set de analize de laborator.
Cu stima :
dr Petre Muresan
Cu stima :
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ameteli, stare de slabiciune in corp
- 5prima data mi-a amotit partea dreapta a corpului, nu foarte intens dar suparator...
- 2frica sa nu tremur
- 3in ultima vreme sunt foarte slabita si am cred si o anemie mare
- 6atac de panica = transpiratie, lesin, tremuraturi
- 8monopareza branhiala dreapta
- 6desi nu consum alcool decat f rar, intr-o zi m-am intins mai mult si am baut cam 3 l de bere
- 11agitatie
- 10problema neurologica sau problema psihica?
- 4Pierdere brusca a constientei insotit de tremurat
- 3ciclu intirziat, slabaciuni, dureri stomac
- 3Stari de tremur si atacuri de panica.
- 7slabiciune musculara si parestezii- senzatii la nivel muscular foarte deranjante
- 2Tremur - am 20 de ani. Care ar putea fi cauzele?
- 2Anestezie generala
- 1Lipsa de putere si durere in mana
- 1Îmi tremură mâinile de câteva luni.
- 9Tatal meu slabit psihic si fizic
Mai multe informații despre: Tremuraturile slabiciunea musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: