frica sa nu tremur

22-09-2008
traiancris
Nu este medic/terapeut
traiancris
Am iesit acum cativa ani cu niste colegi la o cafea si fiind foarte fierbinte am avut o stare de tremur necontrolat. Acest moment s-a petrecut probabil si ca eram stresat in acea perioada si de atunci cand ies undeva mi-e frica sa nu tremur si sa ma dac de ras! Sigur este vorba de fobie sociala deoarece am impresia ca toata lumea se uita la mine si ezit sa beau cafea sau sa mananc in prezenta persoanelor straine. Daca ma poate cineva ajuta cu un sfat as fi recunoscator. Va multumesc
2 comentarii
0
06-10-2008, ora 00:00
salina
Nu este medic/terapeut
salina
cred ca nu ar trebui sa iti fie frica de cafea. e posibil sa fi suferit o usoara intoxicatie. asa am patit si eu in sesiune cand am fost stresata. doctorul a spus ca din cauza stresului si ca nu am mancat eu am fost slabita cu sistemu imunitar la pamant iar cand am baut cafeaua, cafeaua a fost prea tare pentru mine iar daca e calda se sbsoarbe si mai repede.
0
06-02-2009, ora 10:20
jenichiriac
Identitate neconfirmată
jenichiriac
datorita puternicului substrat inconstient/pulsional al temerii tale, este util sa fii deschis in a merge la un psiholog.
Este un drum pe care il poti face pentru inceput secondat si apoi individual
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tremuratul timp de o oră pe zi poate crește toleranța la glucoză și sănătatea metabolică
  •