Senzatie corp strain in gat

04-03-2017
Vladut1995
Nu este medic/terapeut
Vladut1995
Buna seara ! Am 22 ani, si o problema de 1 luna de zile in coace, care nu mai imi trece. Tin sa va precizez ca, de la inceputul lunii februarie simt o senzatie de disconfort in gat, in jurul marului lui Adam. Cand ingit in sec, simt ca am ceva acolo, deasemenea am senzatia permanenta ca este ceva acolo. Vreau sa va mai spus si ca, deseori simt in gat un fel de mucus care daca nu in refulez am vocea ragusita.Ce-i interesat este faptul ca atunci cand inghit mancarea senzatia se domoleste aproape complet. Acum 3 zile observ un ganglion/nodul sub barbie care nu ma doare, dar este tare, iar daca nu dau capul pe spate complet, il pot misca un pic. Vreau sa va precizez ca acum 2 saptamani am fost la spital pentru un control, unde mi s-a facut o radiografie pulmonara si mi s-a prelevat sange pentru analize, toate iesind foarte ok, medicul spunand-mi ca sunt perfect sanatos. Inainte sa ma duc la spital am mai luat 2 folii de augumentin la 12 ore si bomboane de supt septolete, toate in zadar. Zilele urmatoare vreau sa ma duc la un medic ORL-ist pentru mai multe investigatii, dar pana atunci poate ma lamureste intr-o oarecare masura si pe mine cineva ce pot sa am. Sunt extrem de speriat ca pot avea cancer.
Am uitat sa precizez ca sunt fumator de 5 ani, si fumez 1 pachet la 2 zile. Alcool nu consum foarte des.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amigdale cu puroi - cauze și tratament
  •