Coaja de popcorn in gat
Salut! De vreo doua zile tot am o coaja de popcorn in gat de care nu pot scăpa. Am incercat cu gargara, cu paine, cu iaurt, cu tuse, nimic. Am incercat chiar si cu acid. Tot o simt acolo. Ce e de facut?
1 comentarii
1 sa intelegi ca ingat poate sa ramana doar un os, o sticla sau o sarma.. ceva care se infibge...
2. sa intelegi ca Gatul... la inghitit peretii se freaca unul de altul..si ca sa fie o deglutitie corecta.. gatul trebuie sa fie UNS, , , Hidratat... cu ceaiuri calde si alimente Uleioase...
pe forum gasesti mii de postari unde am explicat ca Gatul face parte din tractul digestiv... si se trateaza impreuna cu stomacul...si se tine regim alimentar ca sa nu faci reflux.. fiindca acidul gastric este acla care a uscat gatul a iritat tot aceolo si a inflmat faringele..acum tu simti acea inflamatie ca pe un corp strain
2. sa intelegi ca Gatul... la inghitit peretii se freaca unul de altul..si ca sa fie o deglutitie corecta.. gatul trebuie sa fie UNS, , , Hidratat... cu ceaiuri calde si alimente Uleioase...
pe forum gasesti mii de postari unde am explicat ca Gatul face parte din tractul digestiv... si se trateaza impreuna cu stomacul...si se tine regim alimentar ca sa nu faci reflux.. fiindca acidul gastric este acla care a uscat gatul a iritat tot aceolo si a inflmat faringele..acum tu simti acea inflamatie ca pe un corp strain
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 648tuse seaca si ceva in gat
- 11Buna! Am senzatia de ceva in gat in partea drepta langa amigdala
- 0Senzatie de ceva in gat
- 2senzatie de gadilat in gat si tuse dupa raceala
- 5Jena faringiana / Bubite pe amigdala
- 2Angina flegmonoasa
- 8problema in gat
- 8Senzatie corp strain in gat
- 1Dureri și varsaturi
- 3Constrictie, spasme in interiorul gatului, Va rog mult sa imi raspundeti
- 9Presiune in gat (sub marul lui Adam)
- 4Laringe incarcat
- 1Simt ceva in gat dupa ce cant
- 3Bube pe gât
- 8Probleme gat/limba
- 1Iritatie a esofagului
- 5Senzatii urate de tot nu stiu ce sa mai fac!
- 1Dificultatea de a înghiți
Mai multe informații despre: problema in gat corp strain in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: