senzatie arsura la ochi
Buna ziua! Acum ceva timp am facut o operatie lasik pt corectare de miopie medie. La un an dupa aceasta operatie au aparut simptomele: senzatie de arsura, usturime, sensibilitate la lumina puternica, pleoape inflamate, vedere incetosata.Mentionez ca inainte de operatie am purtat lentile de contact si aveam aceste simptome dar mult mai rar si trecator.
Am incercat multe tipuri de lubrifiante: Eyestill, Systane, Sensivit, Oculotect, Ocuvite etc, Blephagel de mai mult timp, dar fara un rezultat de ameliorare. As dori un sfat! Va multumesc.
Am incercat multe tipuri de lubrifiante: Eyestill, Systane, Sensivit, Oculotect, Ocuvite etc, Blephagel de mai mult timp, dar fara un rezultat de ameliorare. As dori un sfat! Va multumesc.
4 comentarii
Incercati si ceai de albastrele.
Este singurul dezinfectant natural pt ochi.
Este singurul dezinfectant natural pt ochi.
Buna ziua!
As dori sa precizez mai exact care sunt simptomele mele: durere in spatele ochilor si fotofobie la lumina TV sau ecranul calculatorului, senzatie arsura, vedere usor neclara.
Folosesc picaturi pentru ochi uscati dar simptomele nu dispar.
As dori un raspuns.Va multumesc.
As dori sa precizez mai exact care sunt simptomele mele: durere in spatele ochilor si fotofobie la lumina TV sau ecranul calculatorului, senzatie arsura, vedere usor neclara.
Folosesc picaturi pentru ochi uscati dar simptomele nu dispar.
As dori un raspuns.Va multumesc.
Faceti ceaiul de albastrele de 3 ori pe zi (dati pe ochi cu fasa sterila) + ochelari cu lentila antireflex + reduceti perioada in care stati in fata calculatorului (nu mai mult de o ora pe zi), faceti consult oftalmologic pentru a vedea daca nu vi s-au schimbat dioptriile.
Aceleasi probleme le am si eu.Si eu am facut aceiasi operatie la o clinica din Brasov iar acum regret enorm.Dupa sase luni de la operatie am fost diagnosticat cu Keratoconus
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Miopie care a crescut.. se mai poate vindeca?
- 4coroidoza miopica
- 2miopia se poate corecta cu operatia cu laser?
- 8Miopia. De 4 ani port ochelari cu dioptrii
- 13miopie
- 6nelamurire: vreau sa dau la Academie si am miopie
- 6probleme cu noii Ochelari prescrisi
- 2Evolutie miopie - orbire
- 5am miopie, vad ca niste fire de par...
- 6albul ochiului nu este chiar alb, mai degraba albastru
- 9miopie forte OD
- 1miopia in sarcina
- 4operatie laser ochi
- 3e periculos sa nasc natural daca am miopie?
- 2miopia
- 1Miopie
- 1Miopia - Imi explica cineva de ce creste dioptria mult?
- 1Astigmatism și miopie copil de 6 ani
Mai multe informații despre: Miopia Miopatiile endocrine
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: