Miopie -0, 50 ambii ( Purici și flocoane )

04-04-2019
CioKynezu
Nu este medic/terapeut
CioKynezu
Buna ziua, am 19 ani și din 2018 Septembrie am fost la un control oftalmologic și acolo am fost găsit cu miopie de -0, 50 ambii ochi, mi-a prescris ochelari. Cu ei văd ok.

Vreau sa va mai spun ca am miodezopsii(flocoane) vreo 3-4 punctulețe care nu sunt deranjante.
In schimb dacă strâng din ochi ușor vad gen intr-un lichid ca se scurg mii și sute de punctulețe/limite și valuri și uneori cu ochii normali când ii țin deschiși normali vad niște punctulete nu negre ci transparente ce se scurg in câmpul vizual.

Și alta problema care o mai am este ca de 3/4 luni in fundalul vederii îmi apar niște steluțe/purici care gen joaca sunt gen ca puricii de la televizoarele vechi, apar in fundalul câmpului vizual.

La control fundul de ochi, tensiunea și ochii erau intr-o stare foarte ok mi-a spus doctorul și mi-a pus și niște picături înainte. Deci era ok.

Vreau sa vă spun ca nu sufăr de absolut nicio boala dar măcar vreau sa știu de ce vad cu purici? Mai ales seara in intuneric văd puricii aia...

Menționez ca, cu vreo 6-7 luni am avut un atac de panica deoarece am teama de tăieturi/operații și chestii dacă aud ma ia amețeala și cu o stare De leșin.

Miopia încerc sa ma vindec de ea prin Exerciții oculare, ochelarii ii port doar când conduc.

La mine in familie și in ne-am nimeni nu poarta ochelari cu - (pentru miopie)
Cât imi poate creste dioptriile?
Eu in perioada copilăriei am stat foarte mult timp la calculator. Acum de 4 luni nu am mai stat deloc.

Aștept un răspuns va rog din suflet...!!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: