sfaturi pentru o corectare de miopie
am miopie mare, 7 la ambii ochi. de aceea as vrea sa imi fac operatie de corectare a miopiei. as vrea sa stiu daca sau cat de riscanta este si un doctor de incredere, poate si un pret daca stie cineva. multumesc.
6 comentarii
Operatia de reducere a miopiei este bine realizata de medicii rusi, fara risc.
Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon -*, persoana de contact Florica Mosu.
(*modificat de admin)
Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon -*, persoana de contact Florica Mosu.
(*modificat de admin)
Orice interventie chirurgicala presupune riscuri; acestea iti vor fi prezentate de medicul chirurg care va realiza interventia si caruia va trebui sa-i dai consimtamantul scris; alegerea tehnicii operatorii va fi aleasa in functie de investigatii, de experienta chirurgului;
Preferabil, daca grosimea corneei permite, sa faci Lasik( corecteaza miopia pana la 12 dioptrii ), pentru ca recuperarea este rapida si disconfortul minim; Interventia se va face numai daca miopia nu a progresat in ultimul an de zile, eu as opta pentru 2 ani, si as tine cont si de antecedentele heredofamiliale: este cineva in familia ta cu miopie forte?ce valoare are?;Alte date iti vor fi date de catre medicul care te va opera;Complicatiile pot apare in cursul interventiei, legate de mikrokeratom( flap subtire, gauri in flap, flap neregulat, mai rar perforatie corneana);Flapul este un mic capacel cornean decupat la inceputul interventiei utilizand mikrokeratomul;Complicatiile postoperatorii sunt:dislocarea flapului, epiteliu crescut sub flap, keratita difuza lamelara, keratita infectioasa tardiva, ischemia segmentului anterior si neuroptie optica datorita tensiunii intraoculare crescute;
Numai bine
Preferabil, daca grosimea corneei permite, sa faci Lasik( corecteaza miopia pana la 12 dioptrii ), pentru ca recuperarea este rapida si disconfortul minim; Interventia se va face numai daca miopia nu a progresat in ultimul an de zile, eu as opta pentru 2 ani, si as tine cont si de antecedentele heredofamiliale: este cineva in familia ta cu miopie forte?ce valoare are?;Alte date iti vor fi date de catre medicul care te va opera;Complicatiile pot apare in cursul interventiei, legate de mikrokeratom( flap subtire, gauri in flap, flap neregulat, mai rar perforatie corneana);Flapul este un mic capacel cornean decupat la inceputul interventiei utilizand mikrokeratomul;Complicatiile postoperatorii sunt:dislocarea flapului, epiteliu crescut sub flap, keratita difuza lamelara, keratita infectioasa tardiva, ischemia segmentului anterior si neuroptie optica datorita tensiunii intraoculare crescute;
Numai bine
eu am mostenit miopia de la mama mea ca de altfel si fratele meu, insa numai mie mi-a crescut asa mult, ei au avut maxim 4 (mamei i-a mai scazut) multumesc mult
dar nu stie cineva fara operatie este posibila lecuirea miopiei
medicul meu a spus caci miopia este o boala legata cu virsta si cu timpul ea singura se lecueste cu masaj in regiunea gitului si cu ochelari speciali poate sami spue cineva daca este corect?
miopia mare nu se mai corecteaza cu nici o virsta si cu nici un masaj doar cu o inlocuire de cristalin daca este posibil, consulta un medic oftalmolog bun, ti-o spun ca am trait-o pe propria piele SANATATE
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Miopia si nasterea
- 3atacul de panica, frica de anestezie
- 2Miopie
- 12de ce nu se opreste sau stagneaza miopia la copii?
- 1miopia in sarcina
- 2miopie cu aparitia unor pete albe pe globul ocular
- 4astigmatism miopic compus si miopie medie
- 1miopie si scolioza
- 3miopie forte
- 3Operatie miopie
- 3Care ar fi cauza cresterii miopiei intr-un timp foarte scurt?
- 2Miopie copil 15 ani
- 1miopie
- 0miopie fortissima
- 1Intrebari post-operatorii operatie corectare miopie
- 0Defect de vedere-indemnizatie de handicap
- 0Miopie -0, 50 ambii ( Purici și flocoane )
- 1Hipermobilitate, scolioza, miopie si dureri
- 1Astigmatism și miopie copil de 6 ani
Mai multe informații despre: Miopia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: