Operatie miopie

12-07-2011
anonim.2011
Nu este medic/terapeut
anonim.2011
buna ziua! Am 24 de ani si urmatoarele diopitri -9 si -3 cyl OS si -19 si -2cyl OD. La varsta mea este benefica o operatie de inlocuire de cristalin cu dioptriile aferente?
3 comentarii
0
16-07-2011, ora 14:09
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! Daca miopia nu mai progreseaza ( cel putin un an, prescriptia dioptriilor nu s-a modificat), da. Daca cresterea dioptriilor este progresiva, mai intai trebuie sa se faca o interventie care sa stopeze progresia miopiei cum ar fi scleroplastia posterioara.Numai bine
0
25-07-2011, ora 01:04
adriana irimia
Nu este medic/terapeut
adriana irimia
buna seara! as dori sa mi spuneti si mie daca as putea sa mi fac operatie de miopie. am 27 de ani si am la un ochi +1.5 iar la celalalt -2, 5. Mentionez ca nu mi am mai facut un control de vreo 3 ani. si port ochelari. Va rog sa mi spuneti si cam cat m ar costa si unde se face...eu sunt din buzau. va multumesc!
0
26-07-2011, ora 11:45
anonim.2011
Nu este medic/terapeut
anonim.2011
Buna ziua! Am OS -9 si cyl -3 si OD -19 si cyl -2, OD ambliop. Ma supun unui risc prea mare facand implanturi torice multifocale la ambii ochi, tinanad cont ca OD este ambliop? In cazul acestui implant pot aparea probleme de focalizare, de aproape sau la departare? Iar in caz ca pot lace LASEK la OS, si mai raman cu o dioptrie mica dupa cat timp pot purta lentile de contact?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: