Sensibilitate gat

Buna ziua.
Anul trecut in vara am avut otita seroasa la urechea dreapta, trebuie sa ma operez dar nu am facut-o si am urmat doar tratament. Intre timp am aflat ca am deviatie de sept tot pe partea dreapta.
Acum problema mea. Uneori simt o sensibilitate la muschi gatului pe partea dreapta, si parca simt muschiul sternocleidomastoidian mai inflamat decat pe partea stanga si amigdala la fel mai inflamata(+ o senzatie de sensibilitate in ureche). Poate fi din cauza problemei de anul trecut, sa fi ramas cu o sensibilitqte generala( ureche - amigdala si gat )? De asemenea am si simptome de reflux gastro-fagian. E posibil sa fie de la asta ? Dar doar pe o parte ?..
Anul trecut in vara am avut otita seroasa la urechea dreapta, trebuie sa ma operez dar nu am facut-o si am urmat doar tratament. Intre timp am aflat ca am deviatie de sept tot pe partea dreapta.
Acum problema mea. Uneori simt o sensibilitate la muschi gatului pe partea dreapta, si parca simt muschiul sternocleidomastoidian mai inflamat decat pe partea stanga si amigdala la fel mai inflamata(+ o senzatie de sensibilitate in ureche). Poate fi din cauza problemei de anul trecut, sa fi ramas cu o sensibilitqte generala( ureche - amigdala si gat )? De asemenea am si simptome de reflux gastro-fagian. E posibil sa fie de la asta ? Dar doar pe o parte ?..
3 comentarii

Muschiul sternocleidomastoidian pe partea dreapta, nu stanga* si amigdala tot cea dreapta.

1. Otita seroasa a fost ca urmare a nasului infundat si deviatiei de sept.. nicidecum invers
asa ca daca nu doresti sa se repete otitele.. o sa operezi deviatia de sept.
2 refluxul gastro-esofagian afecteaza faringele si amigdalele
gasesti aici pe forum sute de sfaturi la acest subiect
asa ca daca nu doresti sa se repete otitele.. o sa operezi deviatia de sept.
2 refluxul gastro-esofagian afecteaza faringele si amigdalele
gasesti aici pe forum sute de sfaturi la acest subiect

Da, dar este posibil sa fie afectata doar partea dreapta ?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12senzatie de nod in gat
- 5Senzatie de gat inflamat!
- 21arsuri pe gat
- 45Am facut o angina aftoasa
- 193puroi in gat
- 8Arsura in gat si gura
- 10candidoza faringiana, senzatie de nod in gat
- 10Ma deranjeaza gatul
- 18probleme cu gatul
- 47amigdalita pultacee
- 5in urma cu 3 zile, mi-au aparut in gat niste bubite rosii
- 1Senzatie ciudata in gat
- 8Secretii in gat, ca samantana
- 43ganglionii in zona gatului, sub brat si inghinal
- 3desi operata de amigdale continui sa fac puroi in gat
- 2am mereu gatul plin cu o flegma groasa ce nu o pot inghiti
- 8cancer la gat
- 6Fetita mea 'elimina' un sunet de "îcî' din git.
- 6Interpretare RMN gât
- 0Amorteala in zona gatului.
Mai multe informații despre: gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: