sensibilitate gat

as dori daca se poate sa ma ajutati cu o informatie.Eu cant de la varsta de 5 ani, acum am 23, insa dintotdeauna am avut o problema:ragusesc foarte repede, mai ales daca simt fum de tigara.Chiar daca nu cant si doar vorbesc intr-o incapere in care se fumeaza.mi se intampla acelasi lucru.Totodata, respir foarte greu daca simt putin fum, iar de multe ori am senzatia ca am ceva in gat. Mi s-a recomandat de catre cineva sa ma tratez, pentru ca daca ma voi chinui sa cant asa in continuare, e posibil sa imi distrug corzile vocale.Din pacate, nu stiu carui medic sa ma adresez, si nici daca aceasta problema se poate trata.
Va rog daca se poate sa ma ajutati cu aceasta informatie.
Va multumesc!
Va rog daca se poate sa ma ajutati cu aceasta informatie.
Va multumesc!
1 comentarii

Singurul medic care va poate ajuta cu adevarat este un medic homeopat, dar unul bun.
In homeopatie este cunoscuta aceasta afectiune a cantaretilor si se poate vindeca nu cateve granule dintr-un tub cu remedii homeopate de 6 lei care nu au efecte secundare caci nu sunt substante toxice.
Daca nu gasiti pe nimeni sa va poata ajuta, scrieti-mi mie. Este foarte usor in a depista remediul potrivit intr-un astfel de caz si pe care il puteti cumpara de orice farmacie homeopata.
In homeopatie este cunoscuta aceasta afectiune a cantaretilor si se poate vindeca nu cateve granule dintr-un tub cu remedii homeopate de 6 lei care nu au efecte secundare caci nu sunt substante toxice.
Daca nu gasiti pe nimeni sa va poata ajuta, scrieti-mi mie. Este foarte usor in a depista remediul potrivit intr-un astfel de caz si pe care il puteti cumpara de orice farmacie homeopata.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Mincarimi, usturaturi senzatie de ceva in git
- 4durere in git si torace
- 7gat, flegma vascoasa si tiroida
- 3am senzatii de sufocare si parca gatul e infundat
- 66Posibila deviatie de sept cu inflamare faringe
- 4secretii si leocuplazii in gat.. de 8 luni
- 193puroi in gat
- 6Am probleme cu gatul, adica am usturimi frecvente, de aproximativ 2 ani
- 18durere sub maxilar in git
- 4Probleme cu gatul cronice
- 12Am simtit o durere spontana la nivelul gatului, la muschi, si parca simt si obrazul f putin amortit
- 3Probleme cu gatul!
- 5probleme cu gatul sau alergie
- 43ganglionii in zona gatului, sub brat si inghinal
- 3Nod, jena in gat si recent a aparut disconfort la inghitire !
- 1Probleme cu gatul
- 2infectie gat
- 3Sensibilitate gat
- 1Gat rosu
Mai multe informații despre: gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: