sensibilitate gat
as dori daca se poate sa ma ajutati cu o informatie.Eu cant de la varsta de 5 ani, acum am 23, insa dintotdeauna am avut o problema:ragusesc foarte repede, mai ales daca simt fum de tigara.Chiar daca nu cant si doar vorbesc intr-o incapere in care se fumeaza.mi se intampla acelasi lucru.Totodata, respir foarte greu daca simt putin fum, iar de multe ori am senzatia ca am ceva in gat. Mi s-a recomandat de catre cineva sa ma tratez, pentru ca daca ma voi chinui sa cant asa in continuare, e posibil sa imi distrug corzile vocale.Din pacate, nu stiu carui medic sa ma adresez, si nici daca aceasta problema se poate trata.
Va rog daca se poate sa ma ajutati cu aceasta informatie.
Va multumesc!
Va rog daca se poate sa ma ajutati cu aceasta informatie.
Va multumesc!
1 comentarii
Singurul medic care va poate ajuta cu adevarat este un medic homeopat, dar unul bun.
In homeopatie este cunoscuta aceasta afectiune a cantaretilor si se poate vindeca nu cateve granule dintr-un tub cu remedii homeopate de 6 lei care nu au efecte secundare caci nu sunt substante toxice.
Daca nu gasiti pe nimeni sa va poata ajuta, scrieti-mi mie. Este foarte usor in a depista remediul potrivit intr-un astfel de caz si pe care il puteti cumpara de orice farmacie homeopata.
In homeopatie este cunoscuta aceasta afectiune a cantaretilor si se poate vindeca nu cateve granule dintr-un tub cu remedii homeopate de 6 lei care nu au efecte secundare caci nu sunt substante toxice.
Daca nu gasiti pe nimeni sa va poata ajuta, scrieti-mi mie. Este foarte usor in a depista remediul potrivit intr-un astfel de caz si pe care il puteti cumpara de orice farmacie homeopata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Gatul, mereu cu probleme
- 4De vreo luna am probleme cu gatul...
- 283probleme cu gatul
- 7Amigdalita in urma cu 2 ani, de atunci numai probleme cu gatul
- 9va rog sa mi dati un sfat: ciuperca in gat
- 18probleme cu gatul
- 8de aproximativ o luna am dureri in gat (dupa o raceala puternica)
- 37Vreau sa inteleg si eu mai exact ce am!!!
- 33jena in gat
- 9Problema cu gatul - va rog ajutati-ma
- 1probleme cu gatul
- 3mucoasa in gat
- 7Sunt foarte speriata de cand am aflat de galma la gat. Ajutati-ma!
- 6Probleme cu gatul, posibil de la fumat
- 5problema in gat
- 4pe net arata ca ar fi epiglota... poate fi cancer?
- 3Flecma in gat
- 2Pete albe in gat (cred)
- 8nod in gat mai jos de marul lui Adam
Mai multe informații despre: gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: