Mucus in gat

12-09-2010
mike_roll
Nu este medic/terapeut
mike_roll
Buna ziua,
Am un mucus in gat, dar nu in fiecare dimineata, dar majoritatea diminetilor. Cand il scuip (adica cand scap de el) nu mai am probleme, un timp. Nu fumez, nu beau, nu ma doare in gat, doar un disconfort atunci cand il am cu o senzatie (scuipal), si vad "omuletul" cu saliva pe el, adica mai vascoasa, (saliva transparenta dar elastica) si pe gat in spatele omuletului aceiasi saliva transparenta.

Nu ma doare nimic. (carii am vreo 2 care nu ma dor, dar nu cred ca are vre-o legatura), nu imi miroase gura.
Cand il scuip arata, ca un mucus rotund, asemanator cu acela din nas, numai ca nu este galben. (ma scuzati dar nu prea stiu cum sa il descriu)

Am mai citit pe forum, la cineva care avea respiratia urat mirositoare si mucus, eu am doar mucusul.

Azi, am aceiasi problema cu mucusul, numai ca nu pot sa il scuip, este acea saliva transparenta alunecoasa, pe omulet si in spate, care cauzeaza un disconfort si inghit mereu, sau scap usor cand beau ceva (mananc ceva), dar revine, si zici ca ma sufoc, adica sta aia pe gat si inghit mereu. Este ora 2 si m-am trezit din cauza acestei salive transparente alunecoase. Un ceai cald ma scapa de senzatie, dar inca ramane din saliva aia transparenta. pe gat si pe omulet, dar fara sa cauzeze dinsconfort (pana se face mai multa sa zic asa).

Intrebare : De la ce poate fii mucusul? In afara de acest mucus nu am nici un fel de simtome.

Partea cu Azi, care pare un pic mai grava, este dupa o zi de pescuit, si a fost un pic curent, si cred ca am "racit" un pic, mi-a curs putin nasul, asa superficial.
3 comentarii
0
12-09-2010, ora 03:11
mike_roll
Nu este medic/terapeut
mike_roll
O adaugare, am facut un mic "filmulet", din pacate cu telefonu, dar se vede cat de cat... + o fotografie pe filmulet... http://yfrog.com/j5mucusz
0
12-09-2010, ora 11:06
mike_roll
Nu este medic/terapeut
mike_roll
mda, acu am racit si sunt ragusit, asa ca se pot confunda starile... :))
0
15-09-2010, ora 07:03
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
se vede foarte bine ca nu ai amigdalita.
dar ai limba foarte incarcata.. asa ca problemele cu mucusul sunt de la tractul digestiv
mergi la Gastrologie pentru investigatii.
si tii regim alimentar strict.. fara bauturi acidulate, acru si fructe citrice
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.