am descoperit in partea de sus a gatului o galma
Buna.
De vreo 2 zile am descoperit in partea de sus a gatului o galma cat o boaba de mazare. Nu e dureroasa, dar ce ar trebui sa fac?
De vreo 2 zile am descoperit in partea de sus a gatului o galma cat o boaba de mazare. Nu e dureroasa, dar ce ar trebui sa fac?
6 comentarii
posibil un ganglion limfatic marit de la o infectie amigdaliana, sau de la carii si infectii dentare. e bine sa nu.l atingi si sa nu.l masezi. Iar Luni sa mergi la ORL
Multumesc frumos pentru sfaturile pe care mi le-ati dat. Este posibil sa fie si o infectie de la amigdalita, pentru ca am avut probleme cu gatul, dar poate fi si de la carii.Oricum ar fi, luni ma programez la ORL.Multumesc inca o data.
buna seara am citit atat de multe sfaturi incat mam hotarat sa scriu si eu ce problema am.deci acum vreo 10 ani eram in austria si aveam dureri ingrozitoare de la o masea in partea dreapa naveam cum sa ma duc la medic ca nu eram in ue pe atunci si am suportat aceasta durere de masea apoi am revenit in tara dar imi aparuse o galma cam cat o nuca la gat tot in partea dreapta am fost la un medic aici si mia dat un tratament cu niste antibiotice si nu mai tin minte de atunci ce mi sa mai dat, dupa terminarea tratamentului galma a mai dat inapoi si sa facut mai mica eu nu iam mai dat importanta dar acum a inceput sa ma doara la palpare si ma doare aproape pina la ureche va rog spunetimi poate sa fie CANCER?si cemi recomandati sa fac.Va mutumesc
faci un consult la stomatolog
faci un consult ORL
nu te gandesti la prostii
faci un consult ORL
nu te gandesti la prostii
va multumesc domnu doctor chiar am sa fac aceste consultatii la stomatolog si ORL.
Buna seara!
Mult stimate, domnule Doctor. Ajutati-ma, va rog, si pe mine.
Deci, de 2 luni de zile, ma confrunt, cu senzatia de nod in git, in partea stinga a gitului. Am fost la medicul ORL, mi-a dat sa trec o analiza, mi-a depistat, STAFILOCOC AURIUS, deci scrie, astfel: Biosubstratul: p. Faringe; Microorganismele depistate: Stafilococ aurius 5x10 (sus, la 10, la puterea 5). Mi-a dat sa-mi picur, niste antibiotice in nas, cite cinci picaturi, in decurs de 5 zile. Senzatia a disparut pe vreo zece zile, si acuma din nou a aparut.
Idee nu am de unde am inhatat aceasta infectie, de fumat, nu fumez; de baut, nu beau din sticla altora; de sarutat, nu ma sarut cu nimeni. Deci, doar pot sa mentionez, ca toata vara, practic, am avut probleme cu gitul, am racit, am primit antibiotice, apoi am avut o intoxicatie puternica, si peste 3 zile mi-a aparut aceasta senzatie, de nod in git.
Vreau, va rog mult, sa-mi spuneti: Ce pot intreprinde? Aceasta infectie este transmisibila? Ce, de fapt, reprezinta acest stafilococ? Daca se trateaza?... daca, ma voi saruta cu prietenul meu, este probabilitate ca se va transmite si la el?
Domnule Doctor, Va Rog enorm de mult, ajutati-ma, sa aflu tot despre aceasta infectie, caci sunt deranjata intr-adevar foooarte mult. Va Multumesc Mult!
Mult stimate, domnule Doctor. Ajutati-ma, va rog, si pe mine.
Deci, de 2 luni de zile, ma confrunt, cu senzatia de nod in git, in partea stinga a gitului. Am fost la medicul ORL, mi-a dat sa trec o analiza, mi-a depistat, STAFILOCOC AURIUS, deci scrie, astfel: Biosubstratul: p. Faringe; Microorganismele depistate: Stafilococ aurius 5x10 (sus, la 10, la puterea 5). Mi-a dat sa-mi picur, niste antibiotice in nas, cite cinci picaturi, in decurs de 5 zile. Senzatia a disparut pe vreo zece zile, si acuma din nou a aparut.
Idee nu am de unde am inhatat aceasta infectie, de fumat, nu fumez; de baut, nu beau din sticla altora; de sarutat, nu ma sarut cu nimeni. Deci, doar pot sa mentionez, ca toata vara, practic, am avut probleme cu gitul, am racit, am primit antibiotice, apoi am avut o intoxicatie puternica, si peste 3 zile mi-a aparut aceasta senzatie, de nod in git.
Vreau, va rog mult, sa-mi spuneti: Ce pot intreprinde? Aceasta infectie este transmisibila? Ce, de fapt, reprezinta acest stafilococ? Daca se trateaza?... daca, ma voi saruta cu prietenul meu, este probabilitate ca se va transmite si la el?
Domnule Doctor, Va Rog enorm de mult, ajutati-ma, sa aflu tot despre aceasta infectie, caci sunt deranjata intr-adevar foooarte mult. Va Multumesc Mult!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Probleme cu gatul
- 4Sensibilitate a gatului
- 41bubite in gat
- 7gat, flegma vascoasa si tiroida
- 6Copilul meu simte de parca ar avea o galusca in gat
- 9Bubite mici cu lichid
- 7Amigdalita in urma cu 2 ani, de atunci numai probleme cu gatul
- 1sensibilitate gat
- 3Cancer in gat
- 7inflamare gat-intrebare
- 9Rana in gat