ma ustura in gat
am 28 ani, iar de 3 luni am o usturime, durere in gat care se tot muta ma ustura cand respir dimineata tot gatul e plin de o de o treaba gelatinoasa verde maro doctorul de familie mi-a dat augmentin 1000mg 2 saptamani si azitromicina dupa senzatia e la fel au trecut durerile dar am ramas cu usturimea
7 comentarii
completare.. fumez 10 tigari pe zi si cel mai rau ma deranjeaza partea stanga pe care dorm
tratamentukl cu antibiotic este gresit in cazul DVS.
senzatia de usturime.. este din cauz aunor probleme gastrice, reflux, hiperaciditate s.a.
antiboticele si antiinflamatoarele numia agraveaza problema gastrica
1 consult ORL
2 consult Gatrologie
senzatia de usturime.. este din cauz aunor probleme gastrice, reflux, hiperaciditate s.a.
antiboticele si antiinflamatoarele numia agraveaza problema gastrica
1 consult ORL
2 consult Gatrologie
noaptea trecuta am dormit iepureste pt. a vedea ce se intampla si am reprize cand imi vine din stomac pana in gat si ma ustura, dupa am baut apa a mai calmat dupa o ora doua a venit iar.. sunt reprize dupamasa ma duc la medicul de familie sa cer trimitere, sper sa inteleaga ca sunt in italia si medicul asta trateaza tot cu aspirina mai rau e ca am senzatiile astea de vreo 2-3 ani dar e in reprize cand ma apuca cand imi trece. iar pentru ca gatul e ars racesc imediat?
va multumesc pentru raspuns.
va multumesc pentru raspuns.
da. este reflux gastric.. care arde mucoasa faringelui..si pe o mucoasa iritata se lipeste infectia usor
la examenul orl totul e normal mai putin deviatia de sept si un pic de sinuzita
iar la esofago gastro duodenoscopie mi-a gasit la nivelul jonctiuni esofago-gastrica prezenta unor eroziuni trianoliforme si confluente de 15-20 mm centrate de ulcere
restul stomacului e normal mi-a facut si biopsie pt helicobater care a iesit negativ ce ar pute fi eroziunile alea si de la ce s-au facut?
iar la esofago gastro duodenoscopie mi-a gasit la nivelul jonctiuni esofago-gastrica prezenta unor eroziuni trianoliforme si confluente de 15-20 mm centrate de ulcere
restul stomacului e normal mi-a facut si biopsie pt helicobater care a iesit negativ ce ar pute fi eroziunile alea si de la ce s-au facut?
sa facut din cauza acidului gastric
1 regim pentru multe luni de aici in colo fara acru, m acidulate si fructe citrice
2 renunti la antiinflamatoare s, antibiotice si alte tab. pe care scrie ca irita mucoasa gastrica ( la nevoie.. folosesti injectabil sau supozitoare)
3 tratament corect gastric de la gastologie, nutritionist..s.a
1 regim pentru multe luni de aici in colo fara acru, m acidulate si fructe citrice
2 renunti la antiinflamatoare s, antibiotice si alte tab. pe care scrie ca irita mucoasa gastrica ( la nevoie.. folosesti injectabil sau supozitoare)
3 tratament corect gastric de la gastologie, nutritionist..s.a
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ma doare NUMAI in partea dreapta a gatului cand inghit
- 133durere de gat
- 4intrebare.. sa mai fac si alte investigatii?
- 11De aprox 4 ani avea o durere de gat dar la exudat nu iesea nimic anormal
- 9Bubite mici cu lichid
- 39gat uscat si usturime dimineata
- 8Arsura in gat si gura
- 6Senzatie de amorteala gat si limba
- 5Copil 2 ani si 10 luni, se umfla gatul cand plange, tipa
- 3Rana pe gat
- 4Probleme cu gatul cronice
- 3jena in gat
- 0Inrosirea fetei, gatului si pieptului
- 3de 7 luni am o flegma in gat de care nu mai scap si am luat de toate
- 1Dureri la baza gatului partea laterala dreapta asociate cu senzatie de sufocare
- 1Gura uscata, senzatie iritare a gatului
- 3Umflatura gat
- 5Probleme cu gatul
- 2Disconfort între mandibula si tiroida
Mai multe informații despre: gatul usturimea in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: