intrebare.. sa mai fac si alte investigatii?
am facut o echo regiune cervicala, deoarece simteam ca ma arde zona gatului intre barbie si tiroida si ma doare fata(ciudat nu?).
rezultat.
tiroida normala, parotide normale, glande submandibulare neomogene bilateral fara alte formatiuni,
fara mase ganglionare.
Trebuie sa ma ingrijorez, sa mai fac si alte investigatii?
Multumesc"!
rezultat.
tiroida normala, parotide normale, glande submandibulare neomogene bilateral fara alte formatiuni,
fara mase ganglionare.
Trebuie sa ma ingrijorez, sa mai fac si alte investigatii?
Multumesc"!
4 comentarii
POsibil sa ai un reflux gastroesofagian.. cu o gastrita sau un ulcer. si ca urmare a refluxului sa facut o faringita iritativa( asta ar explica usturimea din gat.)
poti face investigatii gastrice.( tranzit baritat esofagian sau endoscopie)
tine regim alimentar ( fara acru, condimentat si acidulat.).
poti face investigatii gastrice.( tranzit baritat esofagian sau endoscopie)
tine regim alimentar ( fara acru, condimentat si acidulat.).
multumesc domnule doctor!
intrebarea mea era daca sa ma ingrijorez in privinta faptului ca am glandele submandibulare neomogene!
am sigur si un reflux gastric dar acum nu stiu ce sa fac cu glandele astea submandibulare neomogenr!(ma repet>>)
intrebarea mea era daca sa ma ingrijorez in privinta faptului ca am glandele submandibulare neomogene!
am sigur si un reflux gastric dar acum nu stiu ce sa fac cu glandele astea submandibulare neomogenr!(ma repet>>)
nu faci nimic.
glandele raspund de producerea salivei... ele reactioneaza la stimulii perceputi in cavitatea bucala( acru, iute, dulce amar..s.a.0
deci are o legatura si cu problema gastrica
Tii regim alimentar strict, tratezi problema gastrica si se rezolva si cu glandele submandibulare!
glandele raspund de producerea salivei... ele reactioneaza la stimulii perceputi in cavitatea bucala( acru, iute, dulce amar..s.a.0
deci are o legatura si cu problema gastrica
Tii regim alimentar strict, tratezi problema gastrica si se rezolva si cu glandele submandibulare!
Am si eu o intreabre...am urechea stanga infundata de vreo 3 zile..si sunt si racit de vreo 3 sapt...nu ma doare...dar este o senzatie urata ca si cum as vorbi dintr-o galeata...mie frica sa ma duc la orl...mi-am pus picaturi de octocalm in urechea stanga dar nimic...acum iau nurofen pt gripa si raceala...are vreun efect pt ureche ?? ce sa fac ?? va rog ajutati-ma
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6secretie se agraveaza, imi infecteaza intregul aparat respirator si am probleme si cu inghititul
- 7gat, flegma vascoasa si tiroida
- 45Am facut o angina aftoasa
- 6Copilul meu simte de parca ar avea o galusca in gat
- 9Bubite mici cu lichid
- 9Basicute rosii in gat in sarcina
- 10ganglioni cervicali durerosi, usturime in gat prelungite
- 13Flegma in gat, nu mai suport!
- 2Probleme cu gatul si nasul
- 7fetita mea are 5 ani si are un microb la gat cam mare
- 3Usturime in gat dimineata
- 5Puroi in gat
- 8Secretii in gat, ca samantana