Secreții maronii
Buna ziua,
Am început sa am de ieri dimineața(23 Martie) pana in momentul de fata secreții maronii cu aspect gelatinos. Precizez ca ultima menstruație a venit pe data de 26 Februarie și pe data de 15 Martie am avut contact sexual neprotejat. Poate fi vorba despre o posibila sarcina, iar secrețiile provocate de implantarea ovulului ? Precizez ca înainte nu am mai avut secreții maronii înainte de menstruație ci numai in ultimele zile, niciodată înainte. La ultimul eco abdominal am fost diagnosticata cu ovare polichistice, dar nu am urmat niciun tratament medicamentos.
Am început sa am de ieri dimineața(23 Martie) pana in momentul de fata secreții maronii cu aspect gelatinos. Precizez ca ultima menstruație a venit pe data de 26 Februarie și pe data de 15 Martie am avut contact sexual neprotejat. Poate fi vorba despre o posibila sarcina, iar secrețiile provocate de implantarea ovulului ? Precizez ca înainte nu am mai avut secreții maronii înainte de menstruație ci numai in ultimele zile, niciodată înainte. La ultimul eco abdominal am fost diagnosticata cu ovare polichistice, dar nu am urmat niciun tratament medicamentos.
1 comentarii
Buna ziua,
in cazul unui contact sexual neprotejat exista posibilitatea unei sarcini. Daca nu va doriti o sarcina in acest moment va recomandam sa consultati un medic specializat in contraceptie care sa va indrume la o metoda contraceptie potrivita pentru dvs.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
in cazul unui contact sexual neprotejat exista posibilitatea unei sarcini. Daca nu va doriti o sarcina in acest moment va recomandam sa consultati un medic specializat in contraceptie care sa va indrume la o metoda contraceptie potrivita pentru dvs.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ovar polichistic
- 7ovare polichistice tot as dori raspuns repede
- 9Tin de 6 ani dieta, dar fara niciun rezultat
- 5Ecografie intravaginala la virgina?
- 7secretii maronii - reactii adverse ale anticonceptionalelor?
- 17ovare polichistice
- 1SCURGERE MARONIE-ROZALIE IN ZIUA 16
- 6pelicule nonoxinol imediat dupa contactul sexual = sarcina?
- 0Ovare polichistice si hemangiom rinichi
- 1Scurgeri maronii timp de 2 saptamani.
- 4Menstruaţia
- 0Scurgere maronie
- 2Secretii vaginale maronii
- 3Intarzierea menstruatiei
- 2Posibila sarcina?
- 0Probleme menstruatie!
- 0Scurgeri maronii in locul menstruatiei
- 1Ajutati-ma - scurgeri maronii, folosesc anticoncepționale Karissa
- 2Ajutați ma - 3 zile de scurgeri maronii. Este posibil sa fiu însărcinată?
- 0Scurgeri maronii
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii ovarele polichistice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: