Secreții maronii
Buna ziua,
Am început sa am de ieri dimineața(23 Martie) pana in momentul de fata secreții maronii cu aspect gelatinos. Precizez ca ultima menstruație a venit pe data de 26 Februarie și pe data de 15 Martie am avut contact sexual neprotejat. Poate fi vorba despre o posibila sarcina, iar secrețiile provocate de implantarea ovulului ? Precizez ca înainte nu am mai avut secreții maronii înainte de menstruație ci numai in ultimele zile, niciodată înainte. La ultimul eco abdominal am fost diagnosticata cu ovare polichistice, dar nu am urmat niciun tratament medicamentos.
Am început sa am de ieri dimineața(23 Martie) pana in momentul de fata secreții maronii cu aspect gelatinos. Precizez ca ultima menstruație a venit pe data de 26 Februarie și pe data de 15 Martie am avut contact sexual neprotejat. Poate fi vorba despre o posibila sarcina, iar secrețiile provocate de implantarea ovulului ? Precizez ca înainte nu am mai avut secreții maronii înainte de menstruație ci numai in ultimele zile, niciodată înainte. La ultimul eco abdominal am fost diagnosticata cu ovare polichistice, dar nu am urmat niciun tratament medicamentos.
1 comentarii
Buna ziua,
in cazul unui contact sexual neprotejat exista posibilitatea unei sarcini. Daca nu va doriti o sarcina in acest moment va recomandam sa consultati un medic specializat in contraceptie care sa va indrume la o metoda contraceptie potrivita pentru dvs.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
in cazul unui contact sexual neprotejat exista posibilitatea unei sarcini. Daca nu va doriti o sarcina in acest moment va recomandam sa consultati un medic specializat in contraceptie care sa va indrume la o metoda contraceptie potrivita pentru dvs.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6karissa si mici scurgeri maronii
- 3Cauterizare si efecte un raspuns va rog
- 9secretii vaginale dupa montarea steriletului
- 6Yasmine pentru ovare polichistice ingrasa??
- 3ovare polichistice
- 2ovare polichistice urgent un raspuns
- 3ovare polichistice
- 8Ecografie utero-vaginala.
- 1ovare polichistice
- 1oare sunt insarcinata daca in loc de menstruatie am scurgeri maronii slab cantitativ?
- 7Lipsa menstrautie, scurgere maronie
- 5Scurgeri maroni!
- 2Scurgere maro
- 11Ovare polichistice!
- 1Ajutor! sangerari maronii mai devreme cu o saptamana decat trebuia sa-mi vina ciclul
- 0Sangerare maronie
- 0Scurgeri maronii in locul menstruatiei
- 2Scurgeri maro
- 2Ajutați ma - 3 zile de scurgeri maronii. Este posibil sa fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii ovarele polichistice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: