Poate fii o sarcina?
Buna Ziua! Am avut cateva scurgeri maronii ieri, am crezut ca incepe sa imi vina fiind perioada dar nu sa intamplat asa, cu toate ca nu am mai avut niciodata scurgeri maronii la inceputul menstruatiei pana acum. Azi tot asa putine picaturi maronii am facut un test de sarcina care a iesit negativ. Eu si sotul meu ne dorim foarte tare un copil. Ce poate fii??
3 comentarii
Buna ziua,
pentru confirmarea unei sarcini va recomandam efectuarea unui test de sange BetaHcg si o ecografie, pe internet nu va poate spune nimeni daca sunteti sau nu insarcinata, va recomandam sa consultati un medic
Va multumim pentru increderea acordata clinicii Marie Stopes.
pentru confirmarea unei sarcini va recomandam efectuarea unui test de sange BetaHcg si o ecografie, pe internet nu va poate spune nimeni daca sunteti sau nu insarcinata, va recomandam sa consultati un medic
Va multumim pentru increderea acordata clinicii Marie Stopes.
Pot sa fie multe variante de la un ciclu anovulator (fara ovulatie) pana la o sarcina incipienta sau prost implantata (extrauterina)! Daca nu se declanseaza menstra obisnuita faceti un test de sarcina din sange bHCG si daca e pozitiv mergeti la doctor!
Buna seara, si va multumesc pentru raspuns. CM a venit normal nu stiu ce sa intamplat cred ca m am panicat aiurea. Inca o data multumesc mult pentru raspunsuri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1scurgeri abundente
- 5cand trebuia sa inceapa menstruatia, am avut niste scurgeri maronii.. ce se intampla?
- 6menstruatie maro, mai mult cheaguri dar tot maro...
- 9Am o secretie maronie cu 3-4 zile inainte de ciclu
- 7secretii maronii - reactii adverse ale anticonceptionalelor?
- 4secretie de culoare maro, de cateva zile
- 6pelicule nonoxinol imediat dupa contactul sexual = sarcina?
- 7mai sunt virgina?
- 4am scurgeri maroni de mai bine de 3 saptamani si ciclul nu imi vine!!!
- 5scurgeri maronii dupa un contact...
- 0Pete maronii
- 4SCURGERE maronie dupa menstruatie!
- 0Eliminari de culoare neagra
- 5Secreție maronie subțire cu 3 zile înaintea venirii cm
- 0Sânge de culoare închisă și dureri in zona coastelor.
- 1Secreții maronii
- 0Sarcina sau dereglare
- 0Anticonceptionale - scurgeri ușor lipicioase de culoare maro închis spre negru
- 0Scurgeri de la anticonceptionale
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: