am treminat prima folie de 2 zile dar ciclul nu mi-a venit inca, am doar niste scurgeri maronii
am inceput sa iau anticonceptionale(jasmin)iar dupa11zile am avut un contact sexual neprotejat iar prietenul meu a ejaculat in mine, nu am omis nici o pastila doar ca nu leam luat tot timpul la aceeasi ora le luam mai tarziu cu cate o jumate de ora, o ora.am treminat prima folie de 2 zile dar ciclul nu mia venit inca, am doar niste scurgeri maronii, nu pot zice ca e sange...
e posibil sa fi ramas insarcinata?
e posibil sa fi ramas insarcinata?
4 comentarii
nu esti insarcinata, ar fi mult prea putin probabil. stai linistita si din punctul de vedere al menstruatiei... aceasta se va regla.
am citit in prospect ca e posibil ca luna aceasta sa nici nu imi vina menstruatia dar mam speriat pt ca au fost unele zile in care mam simtit foarte rau ameteam, ma durea capul si imi era frica sa nu se fii intamplat ceva...
multumesc mult pt raspuns acum sunt mult mai linistita...
multumesc mult pt raspuns acum sunt mult mai linistita...
e din cauza anticonceptionalelor. Mai ales ca nu le-ai luat nici la intervale regulate. Incearca sa le iei regulat.
ciclul trebuie sa vina luna aceasta dupa ce termini cu cele 21 de pastilute, cam la 3 zile o sa iti vina ciclul.o sa ai o scurgere maronie in prima luna pana iti vine ciclul, iar durerea de cap e un simptom advers.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ciclu care intarzie
- 4Intarziere menstruatie
- 5teama folosirii anticonceptionalelor
- 0menstruatie vascoasa
- 4Lipsa menstruatiei
- 1intarziere menstruatie
- 5intarziere menstruatie, care e posibilitatea sa raman insarcinata?
- 2Intirziere la mestruatie
- 6operata de tumora beligna a ovarului drept, dupa ciclul nu mi-a venit regulat.. sunt insarcinata?
- 3intarziere menstruatie?
- 0intirzierea ciclului menstrual
- 0menstruatie
- 1Menstruatie intarziata-teste negative
- 2Pot fi gravida dupa un chiuretaj daca am folosit prezervativ?
- 0Posibila sarcina
- 5Secreție maronie subțire cu 3 zile înaintea venirii cm
- 1Menstrutie intarziata
- 1Mi-a întârziat ciclu 2 luni, am facut test si este negativ..!!
- 0Menstruație întârziată, 3 teste de sarcina negative
- 1Sarcina sau dereglare hormonala?
Mai multe informații despre: Menstruatia scurgerile vaginale maronii intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: