Scurgeri vaginale maronii

16-02-2019
Taneagsms dvr
Nu este medic/terapeut
Taneagsms dvr
Buna, am o problema azi e data de 19 ciclu trebuie sa fie la sfirsitul lunii de pe 25-29 dar ieri am avut o scurgere maronie si azi doar cite o picatur... Dureri nu am, nu miroase ce poate sa semnifice? Relatii am neprotejate cu soțul de 2 ani dar pina acum nu am putut sa am o sarcina am fost la o consultație ginecologica mia dat un tratament de ( Elevit2) si (Metromicon neo)
1 comentarii
0
18-02-2019, ora 17:01
Eu_Mony
Nu este medic/terapeut
Eu_Mony
Buna ziua.am si eu o mica-mare problema.desi de obicei menstruatia vine aprox pe aceeasi data in fiecare luna iar in acest moment ar trebui sa fiu cam pe la mijlocul perioadei, am niste scurgeri maro inchis insotite de mucus...primele picaturi au aparut la cateva ore dupa contactul sexual iar acum deja au trecut 4 zile si tot mai am aceste scurgeri..vreau sa mentionez ca nu sunt prezente toata ziua.doar cateodata si le observ in momentul in care ma sterg...testul Papanicolau l-am facut anul trecut prin aprilie si a iesit ok iar insarcinata nu cred ca sunt din cauza ca am sterilet.am eliminat din start posibilitatea unei boli cu transmitere sexuala din cauza ca am intretinut relatii intime doar cu sotul meu.in acest moment nu sunt in tara ca sa pot merge la ginecolog, ma aflu in Anglia si nu prea imi doresc sa merg la control aici.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: