Posibil chist ovarian

Bună ziua!
Am niste dureri menstruale suportabile c am de 3 zile, menționez ca cm trebuie sa imi vina pe data de 20 martie. Am fost ieri la 2 cabinete de ginecologie si mi au spus asa:am 5 foliculi pe ovarul stang si 6 pe ovarul drept dintre care unul mare de aproximativ 10mm, la celălalt cabinet mi-au spus că sunt chisturi pe ambele ovare iar pe cel drept am un chist mai mare si mi a prescris antibiotic... Nici nu stiu ce sa cred, sa ma apuc sau nu de antibiotic? Mulțumesc si o zi bună
Am niste dureri menstruale suportabile c am de 3 zile, menționez ca cm trebuie sa imi vina pe data de 20 martie. Am fost ieri la 2 cabinete de ginecologie si mi au spus asa:am 5 foliculi pe ovarul stang si 6 pe ovarul drept dintre care unul mare de aproximativ 10mm, la celălalt cabinet mi-au spus că sunt chisturi pe ambele ovare iar pe cel drept am un chist mai mare si mi a prescris antibiotic... Nici nu stiu ce sa cred, sa ma apuc sau nu de antibiotic? Mulțumesc si o zi bună
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Chist ovarian
- 2Am nevoie de un sfat
- 5chist -vaginal-. rog un raspuns.
- 5chist ovar stang..URGENT
- 0Chist pe ovar
- 4posibila sarcina?
- 4chist ovarian si ovar foarte mare
- 0Chist ovarian
- 0Ovare polichistice-analize hormonale
- 2operatie chist ovarian
- 1chisturi ovariene dupa operatia de histerectomie totala
- 1ovare polichistice
- 1escapelle si chist ovarian
- 7Duphaston doar 8 zile... Este vreo problema că nu am mai luat aceste două zile?
- 0CA 125 foarte mare
- 3Chisturi ovariene
- 1Dureri ciclu menstrual si chist
- 0Marvelone 21
- 0Ajutati-ma - menstruatie neregulata si ovare polichistice
Mai multe informații despre: Chistul ovarian ovarele polichistice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: