ovare polichistice
Buna seara, am probleme cu menstruati, vine o data la doua luni, am mers la medic si a spus ca am ovare polichistice, am facut analizein ziua 4: estradiol 20, prolactina 17.8, Fsh 7.49, Lh 10.8, si in ziua 21 Progesteron 0.324, am incercat mai intai cu microgynon dar nu am putut sa il iau in ziua a 9'am renuntat la el pt ca aveam dureri in piept si furnicaturi in mana stanga, acum am inceput cu Utrogestan 200 mg seara, l-am luat pe cale orala dar nu ma simt bine cu el si as vrea sa il iau pe cale vaginala, dar in ziua 7 a inceput menstruatia. Pot sa il iau in continuare pe cale vaginala chiar daca a inceput menstruatia? Si ar fi mai bine sa merg la un medic endocrinolog, sau sa merg in continuare la medic ginecolog? Si de cand am inceput aceste tratamente imi scade tensiunea la 8 cu 4, poate sa fie de la ele? Multumesc frumos!
1 comentarii
Utrogestan vi l-a dat pentru chisturi ovariene in locul anticonceptionalelor? Dupa cele 9 zile v-a venit menstruația iar?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Ciclu ffff neregulat
- 7uter retrovers inclinat spre stanga si ovare polichistice
- 16LO-FEMENAL
- 2Ovar polichistic
- 7ovare polichistice tot as dori raspuns repede
- 3provocarea mentruatiei cu duphaston
- 6Rezultat computer tomograf
- 1sindromul ovarelor polichistice
- 1sindromul ovarelor polichistice..
- 0Ovare polichistice-analize hormonale
- 6rezultat investigatie ecografica: ovar polichistic (fata 9 ani)
- 1ovare polichiste
- 8Tratament ovare polichistice
- 0Sindromul ovarelor polichistice (SOPC) - testosteron marit - infertilitate
- 7Duphaston doar 8 zile... Este vreo problema că nu am mai luat aceste două zile?
- 21Tratament pentru chisturi ovariene
- 1SOP-stimulare esuata
- 0Gravida sau nu?
- 0Teste sarcina negative menstruatie intarziere 25 zile
- 1Sindromul ovarelor polichistice
Mai multe informații despre: Sindromul ovarului polichistic ovarele polichistice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: