se poate ca sa intrerup blisterul dupa ce am luat a 14-a pastila?
se poate ca sa intrerup blisterul dupa ce am luat a 14a pastila si apoi saptamana viitoare sa incep alt blister?va rog sa-mi raspundeti cat mai urgent.multumesc
6 comentarii
Hai, stii ca esti hazlie?
Aici fiecare raspunde daca are timp, daca vrea si daca stie ce...Nu e obligat nimeni sa stea pe forum si sa raspunda fiecaruia. Aceasta e regula pe fiecare forum, indiferent de specificul sau.
Acum legat de intrebarea ta. Da, poti opri administrarea anticonceptionalelor, dar asta inseamna ca-ti produci singura o dereglare hormonala, dereglare ce va ceea o adevarata furtuna in organismul tau. Nu e recomandat sa faci asta. Pentru ceea ce vrei tu nu se merita!
Aici fiecare raspunde daca are timp, daca vrea si daca stie ce...Nu e obligat nimeni sa stea pe forum si sa raspunda fiecaruia. Aceasta e regula pe fiecare forum, indiferent de specificul sau.
Acum legat de intrebarea ta. Da, poti opri administrarea anticonceptionalelor, dar asta inseamna ca-ti produci singura o dereglare hormonala, dereglare ce va ceea o adevarata furtuna in organismul tau. Nu e recomandat sa faci asta. Pentru ceea ce vrei tu nu se merita!
ms tare mult pt raspuns...dar ce mi-ai indica sa fac?ar trebui sa le iau in continuare si sa nu mai fac pauza de 7 zile?ce se intampla daca o perioada de vreo jumatate de an nu faci pauza de 7 zile?
Totusi eu nu inteleg rostul! De ce vrei tu sa nu faci pauza 7 zile? Si de ce jumatate de an?
nu neaparat sa vra sa nu mai fac pauza de 7 zile.dar am intrebat ce se poate intampla daca nu o faci.
Iti vei produce exact aceeasi dereglare hormonala...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Ce anticonceptionale sa folosesc?
- 2dupa cat timp trebuie sa fac pauza?
- 2Care sunt sansele de a fi protejata?
- 6marvelon 28 - am uitat o pastila
- 3am luat pastilele de la sfarsitul tabletei
- 2anticonceptionale
- 15karissa
- 8as dori un sfat de la un medic: am inceput sa iau anticonceptionale mai devreme cu o zi
- 6insarcinata chiar daca folosesc anticonceptionale?
- 4Intarzierea ciclului dupa ac..
- 4am uitat sa incep un blister nou
- 4contraindicatii la janine
- 5de o luna urmez un tratament pt poliartrita reumatoida.. pot sa iau si anticonceptionale?
- 0Jeanine sau Karissa?
- 3yasime luate gresit pana in ciclu
- 6Pot sa iau Prostinor si anticonceptionale in acelasi timp?
- 5nelamurire administrarea contraceptivelor
- 10folosirea anticonceptionalelor
- 4Sarcina?
- 2Intrerupere anticonceptionale Yasmine
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor intreruperea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: