Soția m-a inselat
![Catalin2405](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Salutare!
Eu cu soția mea (încă actuala), formam un cuplu de 11, suntem căsătoriți de 5 ani și avem un băiețel de 3 anisori.
Relația noastră a fost foarte frumoasa, plina de iubire și întotdeauna sinceră! Eu personal nu am inselat-o niciodată, deși am avut destule ocazii. Acum aproximativ o lună au început niste certuri oarecum banale pe motive că: mă cred superior celorlalți din jur, sunt arogant, trebuie sa fiu împins de la spate. In același timp, prietenii noștri (un alt cuplu) aveau același probleme (venite din partea lui). Încercând să aflu ce se întâmplă cu mine și soția mea, am aflat că soția mea este într-o oarecare relație cu prietenul meu, de aproape 8 ani, după calculele mele. Și el și soția mea au plecat de acasă, mutandu-se cu chirie, nu împreună dar destul de aproape unul de celălalt. Nici unul dintre ei nu au recunoscut relația dar toate indiciile duc într-un singur punct! Am incercat sa ii explic ei, sa renunțe la relația cu el, sa ne salvăm căsnicia dar se pare că nu vrea...este foarte schimbata, pare foarte dezorientata, agitata, pare că nu mai gândește clar...eu unul mă enervez de fiecare dată când o văd, că nu o recunosc... Toți îmi spun că este posibil sa conștientizeze la un moment dat ce a făcut și să vrea sa ne împăcăm...aici apare problema mea.
Eu nu mă văd fara ea, momentan, dar știu că este posibil ca eu sa nu pot sa trec peste asta, știind că dacă se duce la serviciu este posibil sa se mai întâlnească sau sa vorbească, dar, o vreau înapoi...
Ce sa fac?
Eu cu soția mea (încă actuala), formam un cuplu de 11, suntem căsătoriți de 5 ani și avem un băiețel de 3 anisori.
Relația noastră a fost foarte frumoasa, plina de iubire și întotdeauna sinceră! Eu personal nu am inselat-o niciodată, deși am avut destule ocazii. Acum aproximativ o lună au început niste certuri oarecum banale pe motive că: mă cred superior celorlalți din jur, sunt arogant, trebuie sa fiu împins de la spate. In același timp, prietenii noștri (un alt cuplu) aveau același probleme (venite din partea lui). Încercând să aflu ce se întâmplă cu mine și soția mea, am aflat că soția mea este într-o oarecare relație cu prietenul meu, de aproape 8 ani, după calculele mele. Și el și soția mea au plecat de acasă, mutandu-se cu chirie, nu împreună dar destul de aproape unul de celălalt. Nici unul dintre ei nu au recunoscut relația dar toate indiciile duc într-un singur punct! Am incercat sa ii explic ei, sa renunțe la relația cu el, sa ne salvăm căsnicia dar se pare că nu vrea...este foarte schimbata, pare foarte dezorientata, agitata, pare că nu mai gândește clar...eu unul mă enervez de fiecare dată când o văd, că nu o recunosc... Toți îmi spun că este posibil sa conștientizeze la un moment dat ce a făcut și să vrea sa ne împăcăm...aici apare problema mea.
Eu nu mă văd fara ea, momentan, dar știu că este posibil ca eu sa nu pot sa trec peste asta, știind că dacă se duce la serviciu este posibil sa se mai întâlnească sau sa vorbească, dar, o vreau înapoi...
Ce sa fac?
3 comentarii
![Psiholog Cristina-Mihaela Stoian](/arata_img.php?img=cont_149074.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Hello! Daca tu ai indicii clare ca sotia ta are o relatie extraconjugala de aprox 8 ani, se pare ca totusi relatia voastră nu a fost tocmai roz, asa cum o prezinti tu. Ca nu ai observat tu problemele, asta e alta poveste, dar ele existau de multa vreme. O relatie nu se deterioreaza peste noapte si nu iese foc fara fum. Dar tu spui ca deja sptia ta s-a separat, locuieste in alta parte. Relatia voastra s-a sfarsit demult, asta e clar. Daca tu iti doresti sa mai fii cu sotia ta, e o nevoia a ta, dar nu stim daca e si a ei. De obicei, reluarea unei relatii moarte, nu duce nicaieri. E ca si cum pui trenul pe o linie moarta. Daca si sotia ta isi doreste (desi din ce spui, nu reiese asta, ci contrariul), puteti merge la un psihoterapeut pt psihoterapie de cuplu. Acolo veti invata multe lucruri despre voi si cum puteti crea o noua relatie, daca ambii va doriti asta in egala masura. Pt ca nu se merge pe vechea relatie, ci e de dorit sa creati una noua. Altfel, daca nu schimbati nimic, nimic veti obtine.
![Catalin2405](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Va mulțumesc pentru răspuns! Relația extraconjugala nu durează de 8 ani ci de aproximativ 8 luni...cred că a început prin octombrie anul trecut. Nu știu cât de serioasa a fost relatia lor până acum... Acum știu că vorbesc pe Whatsapp, vazandu-i conectați tot timpul...
![Psiholog Cristina-Mihaela Stoian](/arata_img.php?img=cont_149074.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Asa ai scris mai sus, ca de 8 ani. Nu stiu cat de realiste sunt acele dovezi de care vorbesti. Faptul ca sunt activi pe watsapp nu inseamna nicio dovada. Acum e posibil sa fii extrem de suspicios. Cel mai simplu ar fi sa discuti cu ea despre mersul la psiholog si dacă își mai doreste sa fie impreuna cu tine. E clar ca tine si de ce isi doreste ea
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10De ce insala barbatii?
- 3Oare ma insala?
- 10Soțul nu ma mai iubește
- 5Exista iertare dupa infidelitate
- 19Drama dupa 17 ani
- 41Eu căsătorită, el căsătorit. Am intrat într-un joc al seducției... Ce să fac?
- 2Sfaturi! am aflat ca are o amanta
- 6Infidelitate!?
- 25M-a inselat sotia.Ce sa fac
- 2Poti sa recuperezi increderea dupa ce ai fost inselata?
- 1Imi dau seama ca sunt gelos, dar totusi sunt destule lucruri care mi-au atras atentia
- 3Lipsa de încredere din cauza convorbirilor cu colega de serviciu !
- 5Ce decizie să iau? sa-l iert și sa continui relația sau sa pun punct?
- 5Sotia inseala in continuare
- 7Am nevoie de ajutor - am aflat ca sotia are o relatie extraconjugala
- 7Cat timp dureaza durerea dupa infidelitate
- 16Se pare ca povestea continuă
- 5Incerc sa trec peste infidelitate dar am dezvoltat obsesiii
Mai multe informații despre: infidelitatea