menstruatie ciudata
buna ziua, in legatura cu menstruatia, am observat acum in timpul menstruatiei un miros foaret ciudat, fetid. pe langa asta am si niste cheaguri ciudate de sange...am cheaguri normale, sa zic asa, care sunt de culoare rosie inchisa dar si alt fel de cheaguri de o consistenta diferita si de culoare maronie.roza. acestea le am de cateva luni. eu am fost diagnosticata cu anexita iarna asta, am facut si o cauterizare de col uterin pt cervicita eroziva.la ultimul test pap mi'a iesit II test facut in noiembrie.va rog sa'mi suneti ce ar putea semnifica mirosul ciudat al menstruatiei si acele 'cheaguri' ciuate. se poate sa am o infectie ceva? menstruatia abundenta am avut'o aproape intotdeauna, dar acum mi se pare exagrata.de 3 luni este foarte abundenta.va spun sincer ca folosesc cate 15 absorbante la o menstruatie..noaptea la fel trebuie sa ma schimb..uneori chiar de 2 ori.este normal acest lucru, as putea sa fac ceva in privinta asta?s aiau anticonceptionale sau ceva.. am si lipsa de fier destul de maricica, iau fier dar...ar trebui sa iau pt totdeauna daca o sa am menstruatia atat de abundenta..in fiecare luna. pe lnga asta, am doua zile critice in care chiar nu pot face nimic, trebuie sa stau la pat, am o stare de somnolenta contiunuu.
2 comentarii
Am citit descrierea ta si nu putem sa iti spunem decat urm: un diagnostic se poate da dupa ce te vedem la un control ginecologic+ cultura col+ ex secretie + o ecografie transvaginala. cauzele pot fi multiple de la chist ovarian, fibrom uterin, polip etc.
va multumesc pt raspuns. am de gand sa merg la un control, n'am facut'o pana acum de frica sa nu descopar ca am ceva..din nou. asta e..:d
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intarziere ciclu mestrual
- 4probleme cu menstruatia
- 9dupa dezvirginare e normal sa-mi intarzie ciclul?
- 6au trecut peste 2 saptamani si nu mi-a venit menstruatia
- 2anticonceptionale si menstruatia!un raspuns va rog
- 4foarte ingrijorata: menstruatie mai putin
- 3se afecteaza colonscopie cand ai menstra?
- 10Diane 35 pt reglarea menstrei si durere
- 4contraceptivele opresc menstruatia
- 6ar trebui sa imi fac griji?
- 1Modificari ale menstruatiei dupa primul contact sexual
- 6ciclul menstrual mai devreme
- 2Menstruatie neregulata
- 1Sangerare menstruala de 18 zile
- 1pot lua contracept m la menstruatie?
- 0Menstruatia...
- 4Ob-ul este sau nu un obiect ce dezvirgineaza?
- 1menstruatie de doua ori pe luna?!
- 4Dereglare hormonala in lipsa contactului sexual?
- 0Tratament homeopat pentru menstruatie dereglata
Mai multe informații despre: Menstruatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: