Menstruaţia
Bună ziua! Mie trebuie sa îmi vina menstruaţia pe data de 13.02 (de obicei îmi vine cu vreo 4-5 zile inainte). Insa zilele trecute, mai exact pe 5, am avut o scurgere maronie cu câteva pete sângerii.şi a continuat aşa şi pana astăzi. Nu o am tot timpul zilei. Şi am avut şi dureri abdominale ca în timpul menstruaţiei...
Am făcut un test de sarcina sâmbătă şi a ieşit negativ... Ştiţi ce a putea fi? E posibil sa fi răcit la ovare? Sau e posibil sa fie o sarcina?
Am făcut un test de sarcina sâmbătă şi a ieşit negativ... Ştiţi ce a putea fi? E posibil sa fi răcit la ovare? Sau e posibil sa fie o sarcina?
4 comentarii
Pot fi multe cauze. Dati Cautare pe Google Cauze ale sangerarilor intermenstruale si mergeti la control la ginecolog.
Daca nu folositi protectie, da, exista riscul sa ramaneti insarcinata.
Daca nu folositi protectie, da, exista riscul sa ramaneti insarcinata.
Buna ziua! Am luat o luna anticonceptionalele marvelon 21. Am terminat ultima pastila pe 7 feb(duminica).si seara am inceput sa am scurgeri maro, m au tinut pana miercuri si apoi mi a venit. M a tinut vreo 4 zile..dar nu a fost cine stie ce. Tin sa mentionez ca mi a venit cu 8 zile inainte. Luna aceasta nu mi a venit, luna trecuta mi a venit pe 10. Acum suntem in 20, si nimic...am dureri groaznice de o saptamana. Am facut test si a iesit negativ. Este normal?
Pilulele anticonceptionale produc efecte secundare: spotting = sangerari intermenstruale, dereglari hormonale si ale menstruatiei. Normale logic ca nu sunt dar in momentul in care le luati va asumati responsabilitatea. Unele femei care au luat anticonceptionale nu le-a mai venit luni intregi menstra dupa ce le-au oprit. Asteptati sa va vina, ca nu aveti ce face. Daca aveti in continuare dureri, va prezentati la ginecolog si faceti ecografie transvaginala sa vedeti cauza durerilor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 53logest. Exista sansa sa fi ramas insarcinata?
- 4secretie maro-boala sau semn de sarcina?
- 9Am o secretie maronie cu 3-4 zile inainte de ciclu
- 21Am scurgeri albe cam branzoase, inaintea menstruatiei
- 3scurgeri maronii inaintea ciclului
- 3scurgeri maronii inainte de menstruatie
- 1CM sau hemoragie??
- 0Eliminari de culoare neagra
- 2Scurgere maro
- 3Scurgeri maronii
- 1Ajutor! Scurgeri maronii...
- 0Scurgere maronie in locul menstruatiei
- 0Sângerarea maronie
- 0Secreții maronii