5-HTP este antidepresiv natural ? Se poate lua in schizofrenie ?
Fica mea se lupta cu simptome pozitive in schizofrenie (halucinatii auditive si deliruri )si am ajuns la concluzia ca antideprsivele care le-a luat de-a lungul timpului i-au facut mai mult rau decit bine. Ma intreb daca acest antidepresiv natural 5-HTP ar fi adecvat bolii ei. A mai luat cineva?
6 comentarii
Nu se iau niciun fel de antidepresive daca are simptome pozitive.
antidepresivele promoveaza sinteza 5htp, deci daca nu au ajutat-o pe fata antidepresivele (desi aici e cu dublu inteles, pt ca s-ar putea sa aveti o perceptie gresita a ceea ce inseamna ajutat), sanse minime sa o ajute suplimentele.
mai mult de atat, astfel de suplimente nu se iau decat la recomandarea doctorului psihiatru.
mai mult de atat, astfel de suplimente nu se iau decat la recomandarea doctorului psihiatru.
Va multumesc !.I s-a pescris antntidepesive ca sa compsese insomia prousa de Paropelidona.Dupa 2 ani de Mizarten se trezea din cauza viselor si a cosmarurilor si nu mai dormea, atunci s-a trecut la Tritico si numai dupa 2 luni a inceput iar cu psihoze si deliruri. Din nefericire cred ca trebuie sa invatam singuri cum finctioneaza medicamentele.Abia acum am inteles ca nu trebuia sa ia atitea antidepresive. Precizez ca ia Paropelidona pentru ca este singutul antipsihotic care ia facut bine. si le-am incercat cam pe toate.Acum a trecut iar la Mizarten
Are halucinatii si deliruri si dr. i-a zis sa ia Mirzaten?
mirzatenul din ce stiu blocheaza neurotransmitatorii care declanseaza halucinatiile, anume blocheaza receptorii 5HT2AR care pot da halucinatii... dar asta cel mai bine o stie un dr si poate, aveti un punct de plecare pt ""studiu""
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 27Schizofrenie simpla?
- 194tulburarea schizo-afectiva este o forma de schizofrenie?
- 12dificultate de a face orice, izolare si lipsa de rabdare
- 4schizofrenie in perioada prodormala sau TAB?
- 9Schizofrenia? sunt foarte speriat!
- 21O viata scindata...experienta schizofreniei
- 9uitati-va ce poate face un schizofrenic
- 7Am schizofrenie?
- 18Fratele meu sufera de schizofrenie
- 9Pensionare (schizofrenie reziduala).
- 2Grup Schizofrenie Brasov
- 5Poate sa fie schizofrenie??
- 9Recomandare medic psihiatru bun cu experiență în tratarea schizofreniei cronice
- 89Dieta ketogenica pentru schizofrenie?
- 2S-a inceput sa se lucreze la o injecție pt schizofrenie facuta o dată pe an sau la 3 ani
- 5Moștenire boala psihica
- 18Posibila schizofrenie
- 8Pot face voluntariat? Sunt bolnav de schizofrenie
- 10Tulburarea schizoafectiva de tip mixt e schizo ? Se considera schizo ?
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: