Eu cred ca sunt simptomele negative ale schizofreniei
.Eu cred ca sunt simptomele negative ale schizofreniei.
dialoghez putin si nu pot privi oamenii in ochi, nu ii inteleg ce vorbesc parca sunt pe alta unda.ii privesc superficial si ma conduc dupa mimica fetelor.fetele au mesajul lor si cind zimbesc am impresia ca zimbesc de mine si ma pierd cu firea.imi simt 'eul'l si fata monotona si cind zimbeste cineva cred ca ma vede cum sint trist si ma ia cu calduri.vreau sami spuneti cum sa rezolv aceste probleme.
dialoghez putin si nu pot privi oamenii in ochi, nu ii inteleg ce vorbesc parca sunt pe alta unda.ii privesc superficial si ma conduc dupa mimica fetelor.fetele au mesajul lor si cind zimbesc am impresia ca zimbesc de mine si ma pierd cu firea.imi simt 'eul'l si fata monotona si cind zimbeste cineva cred ca ma vede cum sint trist si ma ia cu calduri.vreau sami spuneti cum sa rezolv aceste probleme.
3 comentarii
Incearca o vizita la un psiholog, te-ar putea ajuta mult!
Cred ca e nevoie de o clarificare, ti s-a pus un diagnostic de schizofrenie de catre un psihiatru?, sau astea sunt problemele cu care te confrunti si ai impresia ca e vorba de schizofrenie?
Buna ziua.acest diagnostic m-i sa pus de un psihiatru, mai intii depresie, apoi schizofrenie paranoidala.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7schizofrenia este o boala care poate fi controlata?
- 3schizofrenie - exista sanse de vindecare?
- 13nu stiu care ar fi solutia: am o forma de schizofrenie reziduala sau partial recuperata
- 7Tratament Zeldox
- 11cum putem sa-i ajutam pe cei din familie cu probleme psihice
- 8mi s-a pus dg de schizofrenie afectiva
- 11Posibil diagnosticare gresita?
- 5Prietenul meu are o problema
- 6Depresia nevrotica si cea psihotica poate coexista?
- 21O viata scindata...experienta schizofreniei
- 2schizofrenie simpla sau tulburare afectiva indusa de o substanta?
- 11schizofrenie - sfaturi
- 5leponexul lipsa apetit sexual
- 15Schizofrenie sau anxietate??
- 4Tulburare bipolara
- 7Care e cauza schizofreniei și de ce nimeni nu a descoperito până acum?
- 9Cognitie semidistrusa.
- 12Tratamentul nu are efect complect
- 11Tulburarea schizoafectiva de tip mixt e schizo ? Se considera schizo ?
- 10Boala vs Dumnezeu.
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: