Problema la urinare
La varsta de 8 ani eu udam patul zilnic si ma.a era tot mai ingrijorata!
Intro zi ma batut cu cureaua si de atunci a aparut o obaesie de a imi impinge urina pentru a verifica starea vezicii!
Mergeam de zece ori pe zii la baie si eram convins si ingrizit de faptul ca am canxer la prostata!
De disperare pentru a nu imi deranha parintii noaptea urinam pe haine pe care le ascundeam sub pat!
Am fost in vacanta iar pe drum sa instalat blocaj urinar si de dispeeare am incercat sa ma sedez cu supradoza ca sa treaca timpul si sa nu fac pe mine!
La scoala imi era teama ca in timp ce urinez sa nu ma violeze sau agreseze cineva sexual si sriu xa suna ciudat!
Este blicajul de irdin psihic sau neuroligic?
Eu nu simulez nicio tulbueare si sunt tratat de la 17 ani pentru schizofrenie si am avut perioade lungi in care eram deconwctat de la realutate din cauza ca paranoia si obsesii, atuncia nu se outea intelege nimeni cu mine pentru ca eram in lumea mea!
Medicul a tot vrut sa ma interneze si a vrut sa imi dea abiluty pentru ca el crede ca olanzapina nu fuctioneaza asa cum trebuie la mine!
Abiluty este un medicament bun?
Unele subiecte deschise de mine sunt outin exagerate su din cauza intoxicatiilir dar nu sunt inventii!
Intro zi ma batut cu cureaua si de atunci a aparut o obaesie de a imi impinge urina pentru a verifica starea vezicii!
Mergeam de zece ori pe zii la baie si eram convins si ingrizit de faptul ca am canxer la prostata!
De disperare pentru a nu imi deranha parintii noaptea urinam pe haine pe care le ascundeam sub pat!
Am fost in vacanta iar pe drum sa instalat blocaj urinar si de dispeeare am incercat sa ma sedez cu supradoza ca sa treaca timpul si sa nu fac pe mine!
La scoala imi era teama ca in timp ce urinez sa nu ma violeze sau agreseze cineva sexual si sriu xa suna ciudat!
Este blicajul de irdin psihic sau neuroligic?
Eu nu simulez nicio tulbueare si sunt tratat de la 17 ani pentru schizofrenie si am avut perioade lungi in care eram deconwctat de la realutate din cauza ca paranoia si obsesii, atuncia nu se outea intelege nimeni cu mine pentru ca eram in lumea mea!
Medicul a tot vrut sa ma interneze si a vrut sa imi dea abiluty pentru ca el crede ca olanzapina nu fuctioneaza asa cum trebuie la mine!
Abiluty este un medicament bun?
Unele subiecte deschise de mine sunt outin exagerate su din cauza intoxicatiilir dar nu sunt inventii!
2 comentarii
Abilify-ul este un medicament foarte bun. Trebuie sa il luati asa cum vi l-a prescris medicul si sa nu il uitati in nici o zi. O sa va reveniti.
Multa sanatate si numai bine va doresc!
Multa sanatate si numai bine va doresc!
Mi-am dat seama ca topicurile dv. nu sunt inventii dar trebuie sa va luati tratamentul asa cum zice medicul, sa fiti si dv. bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6schizofrenie, delir mistic, halucinatii auditive si vizuale
- 2schizofrenie sau nu?
- 7schizofrenia si obsesia
- 13nu stiu care ar fi solutia: am o forma de schizofrenie reziduala sau partial recuperata
- 7Diabet + Depresie=Schizofrenie?
- 7am luat un drog super blackout si m-am trezit cu depresie
- 2Daca doctorul ti-a dat 90% ca ai schizofrenie cum ai mai putea scapa
- 8Tranzmitere schizofrenie pe fond psihologic??
- 0Schizofrenie grup suport
- 1Schizofrenic nu are voie sa paraseasca orasul
- 8Antipsihotic schizofrenie
- 0Medicul medicina muncii schimba programul chiar daca am schizofrenie reziduala fara simptome
- 0Despre medicamentul sep-36856
- 5Tulburare schizofrenica sau tulburare bipolara
- 6Diagnostic gresit??
- 3Boala mostenita
- 11Varul meu are schizofrenie pensie
- 19Pot sa dau la Medicina sau la Asistenta Medicala?
- 16Pacient cu schizofrenie care refuză să mai ia tratamentul. Vreau îndrumare și sfaturi
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: