Incetarea dreptului de munca.
Salut.Cate zile minim trebuie sa ai de concediu medical intr un an ca sa iti dea "fara drept de munca"?Am schizofrenie.Am acum fiind in spital 21 de zile +105 de la internerile anterioare.Mi e teama sa nu mi retraga dreptul de muna.Va multumesc!
10 comentarii
Buna. Dar ceri tu gradul 3, cu 4 ore de munca. Ei vor fi fericiti daca ceri asa. Pensia e aceeasi.
Eu am certificat de handicap grad accentuat permanent nerevizuibil.Nu inteleg.Cum sa cer grad 3 cu 4 ore?
Sunt mukti care au handicap grad 2 si cer pensie grad 3. Nu are legatura. Nu stuu de ce iti faci atatea probleme. Poti sa ai certificat grad 2 si sa si muncesti 8 ore.
Stiam ca dupa un anumit numar de zile de concediu medical in decurs de un an imi poate retrage dreptul de munca.Aceasta e intrebarea:Dupa cate astfel de zile risc sa mi taie dreptul de munca.?
Bună!
Nu cred că o să-ţi taie dreptul la muncă. Ai voie 183 de zile de concediu medical maxim dar se poate prelungi la anumite boli. Nu știu care sunt acestea, nu știu prea bine legile. Totuși, 183 de zile trebuie avut în vedere.
Nu cred că o să-ţi taie dreptul la muncă. Ai voie 183 de zile de concediu medical maxim dar se poate prelungi la anumite boli. Nu știu care sunt acestea, nu știu prea bine legile. Totuși, 183 de zile trebuie avut în vedere.
Nu duci zilele de concediu daca nu vrei dar nu am auzit pe nimeni ca vrea sa munceasca si sa nu fie lasat sa munceasca. Nu te incapatana! Ceri 4 ore de munca si ti se va da gradul 3. Daca nu ma crezi, du-te la comisie si intreaba.
Ptr incapacitate total de munca ce grad e ? 1 ?
1 au cei cu boli foarte grave, cu dreptul la insotitor. Nu prea se da la cei cu boli psihice. Se da la cei care nu se pot ingriji singuri. Fara maini, fara picioare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cunoasteti un medicament?
- 11Sfatuti-ma cum sa ajut o persoana depresiva...va rog
- 4Clinici, speciale de psihiatrie
- 18Schizofrenie debut
- 7sunt schizofrenic de ceva vreme si am o problema cand merg pe strada
- 369Depresie, Anxietate, TOC, TAB, Schizofrenie:Gestionare, Terapii, Suplimente-Solutii ajutatoare
- 2Schizofrenie si permisul de conducere
- 2Daca doctorul ti-a dat 90% ca ai schizofrenie cum ai mai putea scapa
- 8Schizofrenie Coduri : F23.1, F 20.00 ce semnifica?
- 5In schizofrenie este afectata si memoria
- 8Tranzmitere schizofrenie pe fond psihologic??
- 5Parintii ambilor soti diagnosticati cu schizofrenie
- 8Antipsihotic schizofrenie
- 9Recomandare medic psihiatru bun cu experiență în tratarea schizofreniei cronice
- 1Pot sa fac facultatea de psihologie și fara sa profesez dupa daca am schizofrenie?
- 51Diagnostic acceptat pentru pensie de boala
- 3Schizofrenie
- 6Nu mai am aproape nicio bucurie
Mai multe informații despre: Schizofrenia concediu medical
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: