Incetarea dreptului de munca.
Salut.Cate zile minim trebuie sa ai de concediu medical intr un an ca sa iti dea "fara drept de munca"?Am schizofrenie.Am acum fiind in spital 21 de zile +105 de la internerile anterioare.Mi e teama sa nu mi retraga dreptul de muna.Va multumesc!
10 comentarii
Buna. Dar ceri tu gradul 3, cu 4 ore de munca. Ei vor fi fericiti daca ceri asa. Pensia e aceeasi.
Eu am certificat de handicap grad accentuat permanent nerevizuibil.Nu inteleg.Cum sa cer grad 3 cu 4 ore?
Sunt mukti care au handicap grad 2 si cer pensie grad 3. Nu are legatura. Nu stuu de ce iti faci atatea probleme. Poti sa ai certificat grad 2 si sa si muncesti 8 ore.
Stiam ca dupa un anumit numar de zile de concediu medical in decurs de un an imi poate retrage dreptul de munca.Aceasta e intrebarea:Dupa cate astfel de zile risc sa mi taie dreptul de munca.?
Bună!
Nu cred că o să-ţi taie dreptul la muncă. Ai voie 183 de zile de concediu medical maxim dar se poate prelungi la anumite boli. Nu știu care sunt acestea, nu știu prea bine legile. Totuși, 183 de zile trebuie avut în vedere.
Nu cred că o să-ţi taie dreptul la muncă. Ai voie 183 de zile de concediu medical maxim dar se poate prelungi la anumite boli. Nu știu care sunt acestea, nu știu prea bine legile. Totuși, 183 de zile trebuie avut în vedere.
Nu duci zilele de concediu daca nu vrei dar nu am auzit pe nimeni ca vrea sa munceasca si sa nu fie lasat sa munceasca. Nu te incapatana! Ceri 4 ore de munca si ti se va da gradul 3. Daca nu ma crezi, du-te la comisie si intreaba.
Ptr incapacitate total de munca ce grad e ? 1 ?
1 au cei cu boli foarte grave, cu dreptul la insotitor. Nu prea se da la cei cu boli psihice. Se da la cei care nu se pot ingriji singuri. Fara maini, fara picioare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 31schizofrenie, delir mistic, halucinatii auditive si vizuale
- 34Cum afecteaza schizofrenia capacitatea intelectuala?
- 10Zyprexa, se poate lua in timpul sarcinii?
- 7viata mi se pare chinuitoare!
- 15cum sa fac sa am rabdare mai multa avand schizofrenie?
- 22greata puterinca dimineata si anxietate
- 1Schizofrenia este o tulburare psihica naturala
- 4Solilocvie, schizofrenie, nebunie ?
- 2E adevarat?
- 128Pentru schizofrenici - Grup de suport
- 4Schizofrenie - ce se intampla daca voi mai avea vreun episod?
- 7Cărți de psihiatrie/psihanaliza pe înțelesul tuturor
- 4Cei cu schizo !
- 0Concediu medical neacordat
- 33Vreau sa ma angajez. Am schizofrenie
- 51Diagnostic acceptat pentru pensie de boala
- 8Autism sau schizo?
- 12Garsonieră sau azil pentru o persoana cu schizofrenie, care ar fi soluția?
- 65-HTP este antidepresiv natural ? Se poate lua in schizofrenie ?
- 5Citicolina reduce simptomele negative la pacienții cu schizo
Mai multe informații despre: Schizofrenia concediu medical
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: