Antipsihotice care nu provoacă agitatie
![Anonim077](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Bună ziua!
Vreau sa vă întreb dacă sunt pe piata antipsihotice care nu provoacă agitatie și care ar fi ultimul pt schizofrenie?
Reagila a incercat cineva? Este ok?
Mulțumesc!
P.S. Momentan iau Abilify injectabil și convulex. Vreau să știu dacă sunt și alte pastile care se pot lua.
Vreau sa vă întreb dacă sunt pe piata antipsihotice care nu provoacă agitatie și care ar fi ultimul pt schizofrenie?
Reagila a incercat cineva? Este ok?
Mulțumesc!
P.S. Momentan iau Abilify injectabil și convulex. Vreau să știu dacă sunt și alte pastile care se pot lua.
6 comentarii
![Verno](/arata_img.php?img=cont_200679.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Risperidona(Rispolept)
Olanzapina(Zyprexa)
Astea doua provoacă somnolenta și te calmeaza
Olanzapina(Zyprexa)
Astea doua provoacă somnolenta și te calmeaza
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Reagila nu e compensat. Doar Abilifyul poate provoca agitatie. Pe restul le poti incerca.
![Psiholog Niculina Ciuperca](/arata_img.php?img=cont_184294.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Nu poți lua la întâmplare numai că a făcut bine cuiva sau că e de ultimă generație. Consultă-te cu psihiatrul pentru că el știe ce ți se potrivește si ce nu.
![Anonim077](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Dna psiholog, ba chiar m-au ajutat unele medicații pe care mi le-au sfătuit unii din pacienți și mi-a mers bine.Ca nici medicii nu știu să îți nimerească uneori tratamentul. Sa știti că se poate întâmpla și așa!
Mulțumesc!
Mulțumesc!
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
@ Psiholog Niculina Ciuperca
Medicii nu stiu ce antipsihotic se potriveste la fiecare. Si ei le dau la rand.
Antipsihoticele se dau de la farmacie cu reteta si sunt si scumpe deci oricum trebuie reteta.
Orice persoana care trebuie sa ia tratament cu antipsihotic merge intai la medic pentru a-i da reteta si schema de administrare. Se subintelege.
Medicii nu stiu ce antipsihotic se potriveste la fiecare. Si ei le dau la rand.
Antipsihoticele se dau de la farmacie cu reteta si sunt si scumpe deci oricum trebuie reteta.
Orice persoana care trebuie sa ia tratament cu antipsihotic merge intai la medic pentru a-i da reteta si schema de administrare. Se subintelege.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Efecte adverse - Tranxene... recomandati-mi un alt medicament
- 6sindrom stevens johnson. Sunt depresiva... nu imi gasesc rostul pe lume
- 6cine a luat rivotril si cum l-a suportat?
- 40Amisulprida Lph 200 mg.
- 24Oboseala la efort fizic alert (gen alergat, sarit etc.) pe antipishotice (neuroleptice)?
- 3antipsihoticele functioneaza?
- 9Pe voi va sedeaza antipsihoticele?
- 2Cel mai nou antipsihotic alocat in România si in lume
- 13Zyprexa + Alcool
- 10Cafea cu antipsihotic
- 34Ia cineva Quetiapina. Ingrasa? Puteti face efort fizic cu ea?
- 3A luat sau ia cineva Leponex, cum va simtiti? Cand se administreaza seara sau dimineata?
- 1Cum se poate renunța la tratament cu Xeplion?
- 34Se vor scoate neurolepticele din uz în psihiatrie în viitor?Care e viitorul psihiatriei?
- 2Ciclu neregulat sau nu vine deloc
- 5Aspacardin-interactiune cu antipsihotice
- 4Aryzalera - somnolenta foarte puternică
- 1A luat cineva Ziprasidona?
Mai multe informații despre: antipsihoticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: