Toc serlift Control

17-04-2024
Bogdan
Nu este medic/terapeut
Bogdan
Bună ziua, mă scuzați ca vă deranjez iau de o lună serlift de 50 pentru toc, am fost azi la control i am spus ca sunt mai bine la început aveam reacțiile frici ca mă urmărește cineva. Văd ca de 4 zile mi au apărut iarăși fricile astea ca mă urmărește cineva uneori după îmi dau seama ca nu e așa. Și i am spus la doamna psihiatru toate astea mi a mărit doza după o lună la 100 dar mi a dat și alt medicament care mi a zis ca e pentru așa ceva tulburări una pe seară. Se numește aripripazol da m am uitat pe net și văd ca e pentru altceva nebunie nush auzi vocile etc eu nu am așa ceva. Ce să fac ?
6 comentarii
0
17-04-2024, ora 12:48
Bogdan
Nu este medic/terapeut
Bogdan
Aripirazol ( aryzalera / zykalor 10 mg așa scrie pe foaie și serliftul 100
0
17-04-2024, ora 16:37
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
E bun Aripiprazolul daca simtiti ca va urmareste cineva. Luati-l cu incredere.
1
17-04-2024, ora 17:34
Bogdan
Nu este medic/terapeut
Bogdan
Va mulțumesc frumos !!
0
18-04-2024, ora 12:41
Bogdan
Nu este medic/terapeut
Bogdan
Am fost să iau pastilele mi a dat zykalor deci este și pentru toc nu ? Pentru ca am căutat pe net și nu am văzut ca e pentru așa ceva. De aceea sunt speriat
0
18-04-2024, ora 18:25
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Este pentru acele frici ca va urmareste cineva.
0
18-04-2024, ora 19:10
Bogdan
Nu este medic/terapeut
Bogdan
Mulțumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul