Risperidona sau paliperidona?Rispolept Constă sau Xeplion?
Care e mai bun?Rispolept Consta sau Xeplion pentry simptome obsesive de toc și schizo?
Am și toc pe langa schizo medicul ar vrea să îmi schimbe pe Xeplion din cauza că mă plang de concentrare și atenție că am probleme cu ele, și am înțeles că ajuta si in toc rispoleptul dar am probleme de atenție și concentrare pe care paliperidona mi le-ar putea rezolva căci nu e atât de inhibitor precum rispoleptul Dar ce fac cu toc?Medicul are o reținere că nu m-ar ajuta paliperidona in toc, nu prea știe ce să facă, Natura, soarta a fost rea cu mine mi-a dat și simptome obsesive și schizo.Vreau sa va întreb dacă xeplionul ajuta in toc adică paliperidona sau risperidona o face mai bine?.Un cunoscător dicumentat mă poate lamuri?
Am și toc pe langa schizo medicul ar vrea să îmi schimbe pe Xeplion din cauza că mă plang de concentrare și atenție că am probleme cu ele, și am înțeles că ajuta si in toc rispoleptul dar am probleme de atenție și concentrare pe care paliperidona mi le-ar putea rezolva căci nu e atât de inhibitor precum rispoleptul Dar ce fac cu toc?Medicul are o reținere că nu m-ar ajuta paliperidona in toc, nu prea știe ce să facă, Natura, soarta a fost rea cu mine mi-a dat și simptome obsesive și schizo.Vreau sa va întreb dacă xeplionul ajuta in toc adică paliperidona sau risperidona o face mai bine?.Un cunoscător dicumentat mă poate lamuri?
1 comentarii
Problemele de concentrare si memorie sunt de la antipsihotice ca rispolept.
Bune pentru TOC sunt antidepresivele ca Imipramina, Amitriptilina, clomipramina(anafranil)
Bune pentru TOC sunt antidepresivele ca Imipramina, Amitriptilina, clomipramina(anafranil)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Sertline? efecte secundare cutanate
- 5Depresie și anxietate-tratamente clasice și naturiste
- 1intreruperea tratamentului pshiatrie
- 1Sertralina
- 2Xanax
- 2Tritico si riscul de priapism
- 3Netiapin si caderea parului
- 2Prozac. Anafranil.
- 1Noni si Prozac
- 2Maleat de levomepromazina
- 65-HTP cu Risperidona sau Abilify
- 2Renunțare tratament
- 19Depresie sau ce poate fi ?
- 10Anxietate dimineața la trezire si insomnie
- 3Risperidonă
- 2S-a inceput sa se lucreze la o injecție pt schizofrenie facuta o dată pe an sau la 3 ani
- 3Constipație anafranil
- 0Schema de tratament
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: