atkins a incercat cineva?
Caut o cale sa pot slabi macar 10 kg.Doresc acest lucru atat pt. estetic dar mai ales pt. sanatate...
Am incercat si cu capsula de slabit timp de 1 luna fara rezultat.
Astept sfaturi de la persoane care au incercat dieta atkins, care o experimenteaza in prezent sau pur si simplu au auzit de ea.
Multumesc!
Am incercat si cu capsula de slabit timp de 1 luna fara rezultat.
Astept sfaturi de la persoane care au incercat dieta atkins, care o experimenteaza in prezent sau pur si simplu au auzit de ea.
Multumesc!
11 comentarii
Am incercat o multime de diete acum cativa ani, printre care si Atkins.Pot sa iti spun ca am slabit cam 3-4 kg ( am o colega care a slabit 10kg, daca nu si mai mult), dar este o dieta care nu o recomand pt ca nu este sanatoasa. Dupa aceea am incercat o alta dieta : 5 zile lichide(dupa 2 zile iti vine sa bati pe toata lumea), 5 zile hrana semisolida, 5 zile hrana solida. Mergeam si la sala si a dat rezultate( aveam 52 kg la 1.73). Finalul a fost cand am ajuns la spital. Acum incerc sa ma mentin la cele 63kg( acumulate de la anticonc. si lipsa antren. fizic) si imi este f greu pt ca ma vad f grasa.
buna sim1973 !
Cred ca la 1, 73 -63 kg este OK si in nici un caz grasa...(poti verifica undeva pe la diete)
Eu am 1, 64 si 70 kg ceea ce este alta treaba. M-am gandit la aceasta dieta fiindca imi place carnea si este interzis consumul de glucide ( care vin din afara grupei legume-fructe )ceea ce ma va ajuta sa scap de dependenta de ciocolata.
Am citit ca cei care tin aceasta dieta au si valorile de colesterol si trigliceride OK (eu am trigliceridele peste 2oo )
De ce spui ca nu este sanatoasa ? cat timp ai tinut-o ?
Cred ca la 1, 73 -63 kg este OK si in nici un caz grasa...(poti verifica undeva pe la diete)
Eu am 1, 64 si 70 kg ceea ce este alta treaba. M-am gandit la aceasta dieta fiindca imi place carnea si este interzis consumul de glucide ( care vin din afara grupei legume-fructe )ceea ce ma va ajuta sa scap de dependenta de ciocolata.
Am citit ca cei care tin aceasta dieta au si valorile de colesterol si trigliceride OK (eu am trigliceridele peste 2oo )
De ce spui ca nu este sanatoasa ? cat timp ai tinut-o ?
Buna! Nu mai stiu cat am tinut cura, oricum destul de mult! Sunt f multe grasimi la mijloc si nu iti fac bine in organism. Bineinteles ca tu faci cum crezi ca este mai bine pt tine. Incearca sa faci si putina miscare.
Cred ca nu este vorba neaparat de grasimi ( ele oricum nu se asimileaza fara glucide ) ci mai degraba de lipsa de antioxidanti care vin din multe fructe si legume proaspete.
Am citit ca deja din faza 2 se pot consuma fructe progresiv in cantitati tot mai mari pana in faza 4 si dupa...
Greul si partea nesanatoasa ar fi in faza 1 care are oricum o durata limitata 2-3 saptamani.
Am vazut rezultate de durata la persoanele care au respectat principiile disocierii( la anumite intervale de timp ) grasimilor de glucide, persoane care consuma zilnic toate tipurile de alimente...
Astept sa vorbim mai mult despre acest tip de dieta.
Multumesc sim 1973 ! Tu ce ai mancat si cum in acea perioada ?
Am citit ca deja din faza 2 se pot consuma fructe progresiv in cantitati tot mai mari pana in faza 4 si dupa...
Greul si partea nesanatoasa ar fi in faza 1 care are oricum o durata limitata 2-3 saptamani.
Am vazut rezultate de durata la persoanele care au respectat principiile disocierii( la anumite intervale de timp ) grasimilor de glucide, persoane care consuma zilnic toate tipurile de alimente...
Astept sa vorbim mai mult despre acest tip de dieta.
Multumesc sim 1973 ! Tu ce ai mancat si cum in acea perioada ?
mi25
Se pare ca nu am prea multi adepti pentru dieta atkins si am ramas cam singura aici.
As fi vrut sa am cu cine ma sfatui si cu cine discuta rezultatele fiecaruia in experienta asta.
Poate mai exista totusi cineva dornic sa slabeasca astfel...
E mai usor sa slabesti cu cineva alaturi.
Se pare ca nu am prea multi adepti pentru dieta atkins si am ramas cam singura aici.
As fi vrut sa am cu cine ma sfatui si cu cine discuta rezultatele fiecaruia in experienta asta.
Poate mai exista totusi cineva dornic sa slabeasca astfel...
E mai usor sa slabesti cu cineva alaturi.
Buna Jaquelinne
am vazut ca nu ai mai fost prezenta dincolo la "capsula" !
Te intereseaza o dieta disociata chiar si pentru mentinere ? Eu am ineput-o de duminica dar marti am avut o dorinta imperioasa de multa inghetata fapt pentru care am cumparat 4 cutii de 1ooo ml ( cu arome diferite ) mi-am facut pofta (sigur ca nu am consumat toata inghetata -a fost sufiecienta o portie normala), am mancat si ceva ciocolata si acum (joi ) stau deja mai linistita. Vreau sa nu ajung sa cumpar iar cine stie ce prostii de pastile.Am senzatia ca daca mai discut cu cineva voi reusi mai usor...
pa ! si te mai astept !
am vazut ca nu ai mai fost prezenta dincolo la "capsula" !
Te intereseaza o dieta disociata chiar si pentru mentinere ? Eu am ineput-o de duminica dar marti am avut o dorinta imperioasa de multa inghetata fapt pentru care am cumparat 4 cutii de 1ooo ml ( cu arome diferite ) mi-am facut pofta (sigur ca nu am consumat toata inghetata -a fost sufiecienta o portie normala), am mancat si ceva ciocolata si acum (joi ) stau deja mai linistita. Vreau sa nu ajung sa cumpar iar cine stie ce prostii de pastile.Am senzatia ca daca mai discut cu cineva voi reusi mai usor...
pa ! si te mai astept !
Buna mi25
Pai nu am mai fost prezenta la capsula, pt ca asa cum ti-am mai zis nu doresc sa slabesc, iar acolo am participat la niste discutii cand s-a deschis topicul, unde la sfatuiam pe fete sa nu mai apeleze la aceasta capsula pt ca sunt foarte daunatoare!Acum am avut un conflict cu doamna aceea farmacista, dar intre timp s-au aplanat lucrurile, dansa nu mai face reclama si ajuta fetele cu sfaturi.
Cu siguranta ca daca mai discuti si cu alte persoane vei reusi mai usor, dar iti trebuie si o vointa foarte mare pt a reusi sa invingi dependenta asta de ciocolata!!Nu ai putea inlocui ciocolata cu altceva?Cu una dietetica de exemplu!Eu nu prea ma pricep la astfel de lucruri ca te-as fi ajutat cu cea mai mare placere!Dar cu siguranta vor fi persoane interesate de acest subiect si care vor veni cu informatii utile!
Te pup
Pai nu am mai fost prezenta la capsula, pt ca asa cum ti-am mai zis nu doresc sa slabesc, iar acolo am participat la niste discutii cand s-a deschis topicul, unde la sfatuiam pe fete sa nu mai apeleze la aceasta capsula pt ca sunt foarte daunatoare!Acum am avut un conflict cu doamna aceea farmacista, dar intre timp s-au aplanat lucrurile, dansa nu mai face reclama si ajuta fetele cu sfaturi.
Cu siguranta ca daca mai discuti si cu alte persoane vei reusi mai usor, dar iti trebuie si o vointa foarte mare pt a reusi sa invingi dependenta asta de ciocolata!!Nu ai putea inlocui ciocolata cu altceva?Cu una dietetica de exemplu!Eu nu prea ma pricep la astfel de lucruri ca te-as fi ajutat cu cea mai mare placere!Dar cu siguranta vor fi persoane interesate de acest subiect si care vor veni cu informatii utile!
Te pup
Dimineata lucrurile sunt clare si totul pare simplu.Incepi ziua, parcurgi o parte din ea si incet incet dupa ce te lovesti de n probleme , dupa ce nu stii cum sa iesi din n situatii incolteste in cap dorinta de a face ceva si pentru tine. Si ghici ce este mai simplu sa faci ?
Uneori momentul este depasit , alteori...
Uneori momentul este depasit , alteori...
Buna! Eu am mancat carne(gratar, pt ca fiarta nu prea imi placea), kaiser, masline, ness cu frisca. Am tinut mult prima parte a curei, adica fara legume si fructe. Bineinteles ca nu mai repet asemenea greseli. Cu timpul m-am obisnuit sa mananc mai putin, dar cred ca nu a-si mai putea sa tin o cura stricta. Oicum cu cat inaintezi in varsta cu atat este mai mare efortul de a slabi frumos.
Din cate am citit dieta atkins se poate incepe cu oricare din etepe. Chiar si la prima etapa se insista pe consum de legume - cruditati : rosii, ardei, castraveti, spanac, salate.Sunt admise si branzeturile .Nu pare f grav.
Un lucru este sigur, asa cum ai spus cu varsta se slabeste greu iar cu diete gen portii mici mici sau cu renuntari la ce avem la indemana nu prea merge.
La cum se vad kg pe mine prin comparatie cu alte persoane slabitul pare un moft dar imi doresc ca de ziua mea sa-mi fac cadou o garderoba nou cu dimensiuni mult mult mai mici .
Bucurate de dimensiunile pe care le ai , daca o sa incerci diete excesive -dupa sigur vei sari de pragul actual... Cel putin eu asa am patit mereu si asa am ajuns aici...
Mersi si te mai astept !
Un lucru este sigur, asa cum ai spus cu varsta se slabeste greu iar cu diete gen portii mici mici sau cu renuntari la ce avem la indemana nu prea merge.
La cum se vad kg pe mine prin comparatie cu alte persoane slabitul pare un moft dar imi doresc ca de ziua mea sa-mi fac cadou o garderoba nou cu dimensiuni mult mult mai mici .
Bucurate de dimensiunile pe care le ai , daca o sa incerci diete excesive -dupa sigur vei sari de pragul actual... Cel putin eu asa am patit mereu si asa am ajuns aici...
Mersi si te mai astept !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3diane 35, slabire... pregatire pentru sarcina
- 2si eu vreau sa slabesc..
- 6"castig" 27 kg in 2 ani... ce sa fac sa ajung la o greutate normala?
- 2vreau sa slabesc.
- 2medicamentul care ma topit am slabit 10 kg in 40 zile
- 2acupunctura si slabirea
- 1dieta fara ceaiuri si medicamente
- 4a inceput sa slabeasca foarte mult (20 kg in 5 luni)
- 3ce pastile de slabit poate lua o persoana cardiaca si hipertensiva?
- 4capsula de slabit la gravide
- 3vreau sa slabesc
- 5ceaiul verde este bun pentru slabit?
- 5medicamente de slabit...
- 0ce credeti despre aceasta dieta de slabire?
- 2medicamentele de slabit
- 0scadere in greutate
- 3Slabire
- 5Nu pot sa slabesc
- 14Nu reuses sa slabesc indiferente ce as face
Mai multe informații despre: Slabirea capsula de slabit medicamente pentru slabit
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: