Insarcinata sau nu?

Acum o luna mi-a venit ultima menstruatie, iar acum 3 sapt am avut un act sexual neprotejat, luna aceasta mi-a venit cu 3 zile mai devreme niste picaturi mai inchise la culoare, dupa care a urmat si o sangerare, dar slab cantitativa, care a durat 5 zile, cateodata aveam senzatia ca nu mai curge, dar de ex cand stranutam, curgea iar.Am facut zilele acestea un bhcg, deci la 3 sapt de la contact si o luna de la menstruatie si a iesit negativ.Intrebarea mea este daca bhcg a fost facut la timpul potrivit si daca scurgerile acela inchise la culoare si faptul ca a fost redus cantitativ se datoreaza racelii?
2 comentarii

Betahcg ul este o analiza de sange care arata cu precizie daca sunteti sau nu insarcinata, atata timp cat va incadrati intre acele limite normal 0 si 5 daca nu ma insel, nu sunteti insarcinata, testul ar trebui sa va arate si cea mai mica modificare, dar daca nu sunteti sigura faceti si o ecografie. Sanatate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de 10 luni nu folosesc prezervativ si nu am ramas insarcinata
- 18E insarcinata daca sperma care a fost ejaculata in exterior se prelinge in vagin? Raspunsuri, va rog
- 5Cand apar semnele de gravida?
- 4intarziere menstr.dupa pauza pilule=dereglare sau sarcina ?
- 4Virgina si insarcinata?
- 5e posibil sa raman insarcinata?
- 4posibilitate de sarcina?
- 9sub semnul intrebarii!!
- 2Sunt gravida?
- 1sunt insarcinata?
- 11Am facut sex neprotejat!!
- 7Pot rămâne însărcinată astfel?
- 11oare sunt insarcinata?
- 9Sunt gravida?
- 0am ramas insarcinata?
- 0Poate fii vorba despre o sarcina?
- 14Sarcina sau nu?
- 0Posibil insarcinata ?
- 0Menstruatie sau nu
- 0Posibil avort spontan?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: