Insarcinata sau nu?

08-02-2012
unudoitrei
Nu este medic/terapeut
unudoitrei
Acum o luna mi-a venit ultima menstruatie, iar acum 3 sapt am avut un act sexual neprotejat, luna aceasta mi-a venit cu 3 zile mai devreme niste picaturi mai inchise la culoare, dupa care a urmat si o sangerare, dar slab cantitativa, care a durat 5 zile, cateodata aveam senzatia ca nu mai curge, dar de ex cand stranutam, curgea iar.Am facut zilele acestea un bhcg, deci la 3 sapt de la contact si o luna de la menstruatie si a iesit negativ.Intrebarea mea este daca bhcg a fost facut la timpul potrivit si daca scurgerile acela inchise la culoare si faptul ca a fost redus cantitativ se datoreaza racelii?
2 comentarii
0
08-02-2012, ora 12:50
AlexandraT
Nu este medic/terapeut
AlexandraT
Betahcg ul este o analiza de sange care arata cu precizie daca sunteti sau nu insarcinata, atata timp cat va incadrati intre acele limite normal 0 si 5 daca nu ma insel, nu sunteti insarcinata, testul ar trebui sa va arate si cea mai mica modificare, dar daca nu sunteti sigura faceti si o ecografie. Sanatate!
0
08-02-2012, ora 13:08
unudoitrei
Nu este medic/terapeut
unudoitrei
multumesc frumos pt raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •